کمی بیشتر از برنج بدانیم….


کمی بیشتر از برنج بدانیم….

کمی بیشتر از برنج بدانیم....

 

برنج

برنج کامل، یعنی برنجی که صاف  و صیقلی نشده است، دارای مقدار برنج را کامل اگر بپزید وقت زیادی میگیرد، درحالی که برنج پوست کنده صیقلی شده در مدت اندکی میپزد.برنج انواع و اقسامی دارد که بهترین نوع آن به نام برنج دم سیاه در ایران به عمل می آید. برنج از حبوباتی است که سلولز چندانی ندارد و وقتی پوست آن گرفته شود و خلاصه به صورت برنج صاف و صیقلی درآید  بکلی سلولز خود را از دست می دهد و خاصیت قبض کننده پیدا کرده و مولد یبوست می شود.برنج چه پوست کنده و چه پوست نکنده باشد. وقتی در آب زیادی پخته شود دارای خاصیت قبض کننده می شود، به همین علت است که آب شور با را که آب برنج پخته است در مورد اسهال تجویز می کنند؛ و در این مورد باید بیست تا بیست و پنج گرم برنج را در یک لیتر و یا مقدار  بیشتری آب جوشانده و صاف کرد و آن را مصرف کرد آب برنج که به این ترتیب تهیه و مصرف گردد نه موجب یبوست و نه لینت بی اندازه میشود بلکه مزاج را معتدل و منظم می کند نظر مواد چربی و ازته و نیز از نظر املاح معدنی گوناگون مثل فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم، کلر، منیزیوم، کلسیم، آهن، فلوئور، مس، منگنز، آرسنیک، ید، غنی است. برنج دارای ویتامین A و B است ولی متاسفانه این ویتامین ها روی برنج یعنی در پوست اول آن است و همین که برنج را بکوبند و آن را پوست کنده و صیقلی کنند. این ویتامینها از دست میرود. به همین علت در نقاطی که برنج تصفیه شده را زیاد مصرف میکنند اغلب مردم مبتلا به بیماری .پلاگر» و «بری بری» می شوند« برنج کامل تصفیه نشده بر حسب جایی که کشت می شود و محصول آن مصرف طولانی برنج، فشار خون را معالجه میکند، به همین علتر غذای برنج  برای اشخاص سال خورده مناسب و مفید است از برنج درسته، پلو، کته و آش و شور با میپزند ولی برای بچه ها بایدبرنج را با آب زیاد جوشانده، آن را صاف کرده و یا نرم کرد و به آنها داد و یا از آن آرد تهیه کرد و در اغذیه به کار برد. آرد برنج   را به صورت ضماد کننده برای ورمهای گوناگون پوست .مصرف می کنند برنج از مواد غذایی مهم برای انسان است. یک سوم جمعیت دنیا با برنج تغذیه میکنند و کشورهای آسیایی بزرگترین تولیدکنندگان برنج در حساب شده است که هفتصد و پنجاه میلیون نفر از جمعیت دنیا منحصرا با برنج تغذیه می کنند و هر نفر از این عده در هر سال، صدو بیست و پنج کیلو برنج مصرف دارد، درحالی که مردم کشورهای اروپایی در سال یک کیلوونیم برنج بیشتر مصرف نمیکنن برنج در اروپا ابتدا به صورت وحشی می روید و کسی به ان توجه نداشت تا اینکه رفته رفته به اهمیت غذایی آن پی بردند. در دو هزار و هفتصد سال پیش از میلاد مسیح در چین و در هزارو چهارصد سال پیش از تولد عیسی در هند، برنج کشت می شده است و زراعت آن در جین و هند سابقهٔ بسیار قدیمی دارد. در فرانسه از قرن شانزدهم برنج را شناختند و از سال ۱۹۰۰ به بعد کشت آن رواج پیدا کرد. در سال ۱۹۵۷ وسعت برنجزارهای کامارگ در فرانسه هزار و هفتصد هکتار بوده  است

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد