قالب وردپرس درنا توس
کوفته برنجی
کوفته برنجی

کوفته برنجی در طب سنتی

کوفته برنجی در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته برنجی» به شرح زیر است:

گوشت قلوه گاه گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز در شت۱ عدد

خرده برنج ۱ استکان

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل ۲ قاشق چایخوری

آرد نخود چی ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ رسمی  ۱ عدد

نمک به مقدار لازم

آب 2 تا 3لیوان

طرز تهیه

ابتدا گوشت را خوب بشویید و در صافی بگذارید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را با پنجره  درشت چرخ گوشت چرخ کنید، و پس از افزودن مقداری نمک به آن، گوشت را بار دیگر با پنجره متوسط یا ریز چرخ کنید تا شت قوام پیدا کند. آنگاه پیاز را درشت رنده کرده و آب آن را دور بریزید و تفاله  آن را به گوشت اضافه کنید. اکنون بقیه ی مواد، یعنی برنج و لپه که قبلاً آنها را شسته اید، و تخم مرغ و آرد نخودچی و سبزیجات معطر و ادویه جات ذکر شده را به گوشت اضافه کنید و آن را خوب ورز دهید تا قوام لازم را پیدا کند. پس از آن، مقداری از آن را برداشته و در دست به صورت یک کره یا توپ کوچک در آورید و خوب آن را عمل آورید تا یک نواخت شود. حال ۲ تا ۳لیوان آب را به همراه کمی نمک و ادویه جات روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، حرارت اجاق را کم کنید و کوفته ها به تدریج و به آرامی درون ظرف آب در حال جوشیدن قرار دهید تا به مرور پخته و آماده شود.

مطلب پیشنهادی

ام اس

نگرانی های پزشکی خودتان در مورد ام اس را برطرف کنید

نگرانی های پزشکی خودتان در مورد ام اس را برطرف کنید   حفظ رمز لذت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *