خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کوفته مغزدار در طب سنتی
کوفته مغزدار
کوفته مغزدار

کوفته مغزدار در طب سنتی

کوفته  مغزدار در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته ی مغزدار» به شرح زیر است:

 گوشت قلوه گاه گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز درشت  1 عدد

خرده برنج ۱ استکان

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک  ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل  ۲ قاشق چایخوری

آرد نخودچی  ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ رسمی ۱ عدد

نمک  به مقدار لازم

آب ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه

این غذا مثل کوفته برنجی تهیه می شود، با این تفاوت که درون هر کوفته، چند عدد آلوچه برقانی قرار دارد.

telegram

همچنین ببینید

واریس

درمان واریس در طب سنتی 

درمان واریس در طب سنتی    در طب سنتی برای درمان واریس از نسخه  های …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *