خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / کوفته مغزدار در طب سنتی
کوفته مغزدار
کوفته مغزدار

کوفته مغزدار در طب سنتی

کوفته  مغزدار در طب سنتی

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته ی مغزدار» به شرح زیر است:

 گوشت قلوه گاه گوسفندی ۷۵۰ گرم

پیاز درشت  1 عدد

خرده برنج ۱ استکان

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک  ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل  ۲ قاشق چایخوری

آرد نخودچی  ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ رسمی ۱ عدد

نمک  به مقدار لازم

آب ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه

این غذا مثل کوفته برنجی تهیه می شود، با این تفاوت که درون هر کوفته، چند عدد آلوچه برقانی قرار دارد.

telegram

همچنین ببینید

سرطان

احساسات و عواطف در طی مراحل تشخیصی، درمان و بهبود از سرطان/ قسمت دوم

انکار، پرهیز انکار معمولاً دومین و شایعترین احساس در بیمار و گاهی در افراد خانواده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *