کوفته مغزدار
کوفته مغزدار

کوفته مغزدار

کوفته مغزدار

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «کوفته ی مغزدار» به شرح زیر است:

 گوشت قلوه گاه گوسفندی  ۷۵۰ گرم

پیاز درشت 1 عدد

خرده برنج  ۱ استکان 

لپه نصف لیوان

نعناع، ترخون و مرزه خشک ۲ قاشق غذاخوری سر صاف

فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل۲ قاشق چایخوری

 آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

 ۱ عدد

 به مقدار لازم

 ۲ تا ۳ لیوان

طرز تهیه

این غذا مثل کوفته برنجی تهیه می شود، با این تفاوت که درون هر کوفته، چند عدد آلوچه  برقانی قرار دارد.

telegram

همچنین ببینید

سرطان

احساسات و عواطف در طی مراحل تشخیصی، درمان و بهبود از سرطان/ قسمت دوم

انکار، پرهیز انکار معمولاً دومین و شایعترین احساس در بیمار و گاهی در افراد خانواده …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *