کیوی خواص ضدسرطانی دارد ….


کیوی خواص ضدسرطانی دارد ….

کیوی خواص ضدسرطانی دارد ....

 کیوی غنی از آنزیمها، ویتامین C و پتاسیم است و خواص ضدسرطانی دارد. کیوی دارای انزیم های تخریب کننده پروتئین است که به هضم پروتئین ها کمک کرده و قدرت ضد سرطانی قوی دارد.

ارزش غذایی کیوی 

کیوی منبعی غنی و سرشار از ویتامین C است و مقدار ویتامین C آن از پرتقال نیز بیشتر است. ویتامین ث موجود در کیوی ۲ برابر پرتقال، ۶ برابر لیمو ترش و میزان مواد مغذی آن ۸ برابر سیب است. همچنین دانه‌های سیاه آن حاوی ویتامین D است.کیوی همچنین دارای ویتامین A ویتامین‌های B۱، B۲، B۳ و سایر ویتامین‌های گروه ب می‌باشد. کیوی از میوه‌های بسیار کم کالری است.در صد گرم کیوی ۴۷ کالری وجود دارد. و از جهت میزان کالری همردیف زردآلو و نارنگی است. مقدار پتاسیم آن از موز بیشتر است. از میزان منیزیم بسیار بالایی نیز برخوردار است و به همین خاطر نیز امکان مبتلا شدن به بعضی از سرطان‌ ها و بیمارهای قلبی را کاهش می‌دهد. همچنین دارای مس، آهن و فسفر است. کیوی میوه‌ای است که مواد غذایی بالا و در صد کالری بسیار پایینی دارد، از این‌ رو می‌توان آن را در رده میوه‌های بسیار مفید قرار داد.تحقیقات نشان داده، ماده‌ای در کیوی وجود دارد که مانع از رشد سلول‌های سرطانی می‌‌شود و آن‌ها را ریشه‌کن می‌کند.هنگام باربیکیو و کباب کردن غذاها، ماده‌ای به اسم نیترات‌کارسینوژنیک تولید می‌شود. وقتی مواد‌غذایی حاوی این نیترات‌ها را مصرف می‌کنیم، فرآیندی به‌نام نیتروزاسیون صورت می‌گیرد که باعث تولید رادیکال‌های آزاد می‌شود. این رادیکال‌ها در شکل‌گیری سلول‌های سرطانی نقش دارند.مصرف کیوی در جلوگیری از فعالیت این رادیکال‌ها و توقف فرآیند نیتروزاسیون کمک بسیاری می‌کند.تحقیقات دیگر در زمینه خواص کیوی نشان داده که مصرف کیوی در جلوگیری از انواع سرطان‌های پوست به‌خصوص سرطان ملانوم نقش موثری دارد.وجود آمینواسیدهای مفید در کیوی باعث تسریع گردش خون و جلوگیری از تشکیل پلاک و لخته در رگ‌ها می‌شود.  کیوی به لحاظ داشتن آنتی‌اکسیدان بالا در مقایسه با میوه‌های قرمز رنگ، چهارمین جایگاه را از آن خود دارد. لوتئین ماده مهمی است که در کیوی موجود است و مانع از سرطان پروستات و سرطان ریه می‌شود.تحقیقات نشان داده که کیوی دارای ترکیب ناشناخته‌ای است که سرعت هضم غذا را بالا می‌برد. خواص این ترکیب باعث کاهش فعالیت سلول‌های سرطانی می‌شود. کیوی از جمله میوه‌هایی است که رنگ آن سبز است و کلروفیل، مسوول رنگ‌سازی این میوه است. تحقیقات بسیاری نشان داده که کلروفیل مانع از سرطان کبد می‌شود.

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد