previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

گیاهان طبی در کومبوچا


گیاهان طبی در کومبوچا

 گیاهان طبی در کومبوچا 

سیزاب: پاک کننده خون و تنظیم کننده قاعدگی می باشد، معرق و ضد آبریزش بینی بوده، تقویت کننده آرامبخش اعصاب است.

گل راعی: برای اختلالات روانی، افسردگی و نامتعادل بودن هورمونی مفید است و استفاده جلدی از روغن آن در درمان جراحات، سوختگی ها، سرمازدگی، روماتیسم و کمردرد مؤثر است (۴ و ۱). بیخ شب بو: برای درمان تب، آسم و چاقی مفید بوده، هضم غذا را تسریع و بدن را تقویت می کند (۳ و ۱).

ریشه سنبل الطیب: آرام بخش هنگام هیجانات عصبی بوده و خوابآور است (۵ و ۱).

گزنه: برای رفع اختلالات ادراری و پوستی، بیماری های رماتیسمی و کاهش اسیدیته بدن مفید است و نیز ضد میکروب می باشد (۳ و ۱).

گزنه سفید (پنجه کلاغ): برای رفع مشکلات ماهیانه و ترشحات خانمها مؤثر است، رحم را تقویت و مجاری ادرار را درمان می کند (۲و ۱).

پوست شاخه های جوان بید: پایین آورنده تب و مسکن است، دارویی مؤثر برای درمان رماتیسم، التهابات، خونریزی داخلی و مدر خوبی میباشد (۳ و ۱).

بومادران: برای درمان خونریزی، بواسیر، گشاد شدن رگها و اختلالات قاعدگی مفید است، جریان خون را بهبود میبخشد و ضد تشنج می باشد. (۴ و ۱).

کومبوچا مخلوط با آب میوه ها

کومبو چا را مى توان با آب میوه هاى مختلف مخلوط کرد که بستگی به میل و طبع افراد دارد. کودکان مخلوط آن را با آب سیب دوست دارند ضمناً کومبوچایی که با برگ تمشک تهیه شده باشد، بعد از ۳ یا ۴ روز طعم تمشک پیدا می کند و بسیاری از کودکان متوجه نمی شوند که کومبوچا است، بنابراین به راحتی مینوشند. اضافه کردن تمشک و آب انگور به کومبوچا هم بسیار متداول است و اضافه کردن آب لیمو هم باب طبع بزرگترها و هم کودکان خواهد بود. وقتی کومبوچا در اروپای مرکزی متداول شد، مردم در میهمانی ها با کومبوچا با طعم های مختلف از میهمان خود پذیرایی می کردند.

متداول ترین نوع کومبوچا از مخلوط انواع چای تهیه می شود. بعضیها ۲ روز قبل از تخمیر کامل، بعضی از آب میوه ها را به شربت خود اضافه میکنند و با این کار نه تنها طعم نوشیدنی مطابق طبع آنها خواهد شد بلکه از تمام خواص و ویتامین های آن میوه و یا سبزی نیز بهره مند می شوند. وقتی از میوه های فصل استفاده می کنید باید آنها را کاملا تمیز بشویید و بعد آبش را بگیرید. جریان تخمیر با اضافه کردن آب میوه فعال  تر می شود و حاصل آن شربتی خوش طعم خواهد شد. آیا هرگز کومبوچای تمشک یا انبه و یا توت فرنگی را امتحان کرده اید؟ میهمان شما از پیر و جوان آن را خواهند پسندید.

ادامه  بعضی گیاهان طبی و موارد مصرف آنها در کومبوچا قسمت اول


دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد