گیاه درمانی یا طب گیاهی و هضم غذا( قسمت دوم)


گیاه درمانی یا طب گیاهی و هضم غذا( قسمت دوم)
باز قابل ذکر است که همین معده است که مسبب رساندن غذا و تضمین کننده سلامت و صحت سلول های بدن است و برعکس اگر خوب کار نکند و با پرخوری و بد غذائی (چه کم خوری و چه پرخوری) آنرا مریض کردیم، آنوقت است که بیماری های مفاصل و پوستی پیدا می شوند، و بخاطر داشته باشید که این جذب مواد لازم و غیر لازم از طریق سلول ها ای روده انجام میگیرد، به شرطی که سلول های روده سالم باشند ولی وای بوقتی که این سلولها ناسالم و بدون قوت باشند، بدون قدرت، شل و یا بهم فشرده باشند، آری مطلب از اینجا شروع می شود، باین معنی که گیاهان مختلف قابض در چنین مواقع است که ان سلولهای بیمار و از کار افتاده روده را می توانند ترمیم کنند و سلامت را به شخصی برگردانند که یکی از این چنین گیاه های خیلی مفید (که خود من تابحال مکررا در بیماران مختلف آزمایش کرده ام و اثرهای خیلی مفید از آن گرفته ام) هماناگیاه بومادران است که براستی این چنین گیاهها را می توان مقوی و قابضی دانست، هم چنین تمشک - بارهنگ - اسپرزہ واز این قبیل۔متخصصین گیاه درمانی معتقدند و ازمایش کرده اند که زخم های روده و معده خیلی زود و سریع با تجویز گل همیشه بهار یا گل خطمی ترمیم و بهبود یافته اند، در آزمایش های متعدد معلوم شده است که بواسطه آن ماده تلخ موجود در این گیاهان است که ان خواص پزشکی و درمانی بدست می آید، من باب مثال تنطور  که هم برای درمان ناراحتی های معده مفید است و هم از  قدیم الایام برای درمان انگل های روده تجویز میکردیم مثل چنین نسخه ای درمنه ترکی، افسنطین رومی، قارچ کوهی و از این قبیل را مخلوط میکردیم عصاره آنها را میگرفتیم و برای درمان انگلهای روده میدادیم، این گیاهان بخصوص افسانطین که هنوز تجویز میشود، نه فقط در ایران بلکه در آلمان هم مکرر برای چنین بیمارانی باسم (ورموت) تجویز میشود.که عرض کردم بخصوص افسنطین هم برای از بین بردن انگلها مفید است و هم برای تقویت معده و زیاد کردن اشتها که تمام این خواص بتوسط آن ماده تلخ گیاه است که پس از تماس با زبان و زیاد کردن بزاق و تحریک معده و زیاد شدن ترشح معده و اعمال دودی روده ان اثر مفید را روی روده میگذارد که اینها را به اصطلاح پزشکی عملی (درمان رفلکس) یا درمان عکس العملی می توان گفت، مکمل و تکمیل کننده این اعمال بدست نمی آید مگر با عمل بادشکن بودن این گیاهان یا (CARMINATIVE) بودن آن خواص که این خاصیت و با همین اسم بادشکن بودن از قدیم الایام معمولی بوده و مورد استعمالی قرار میگرفته است، نه فقط در ایران عزیز خودمان، نه فقط در بین اشخاصی و مردمان شهری و روستائی بلکه همانطور که عرضی کردم در آلمان و انگلستان هم خودم دیدم، مثلابیشتر اشخاص نان سیاه را که با گندم سیاه پا چاودار تهیه می شود در بیشتر مواقع برنان سفید ترجیح میدهند، باز من باب مثال دیگر (زیره) خودمان یکی دیگر از تقویت کننده های بسیار مفید و پزشکی است که معمولا اغلب اشخاصی خواص آنرا نمیدانند، فقط میدانند که خوب و مفید و مقوی معدی و بادشکن است، همچنین (بادیان) یا(ANIS) و تعداد بیشماری دیگر از سایر گیاهان با گلهای چتردار (شبیه گل جعفری) که عصاره و تنطور و جوشانده آنها در پزشکی و درمان ناراحتی های معده و روده مفید هستند و تنطور انها اغلب در شربتها و قطره ها مورد استعمالی قرار میگیرند و همه مفیداند. نام های متفاوتی است که در ممالک مختلف باین گیاه پرارزش داده می شود. چرا پرارزش ؟ برای اینکه تاکنون ۱۲ ماده فعال مفید در این گیاه شناخته شده است، که مفید میباشند و نه فقط در این روزها بین اغلب اشخاص بلکه از ۴۰۰۰ سال قبل این گیاه را بخصوص در چین، کره، و سیبری شناخته و با اقسام مختلف از آن آشنا شده اند. امروزه این گیاه بصورت چای دم کرده، کپسول، قرص، پودر و ریشه این گیاه مورد استفاده سروران من و دوستان عزیزم قرار میگیرد و بهمین لحاظ اند. فقط در مشرق زمین بلکه در مغرب زمین هم مورد پسند اشخاص مختلف قرار گرفته است که مرکز صادرات آن کره و سیبری میباشد.گیاه درمانی یا طب گیاهی و هضم غذا( قسمت اول)

دیدگاه خود را مطرح فرمایید . وظیفه ماست که به سوالات شما پاسخ دهیم

پاسخ دیدگاه شما ایمیل خواهد شد