خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / گیاھان دارویى نرم کننده لبھا و برطرف کننده ترک و چروک آنها
نرم کننده لبھا
نرم کننده لبھا

گیاھان دارویى نرم کننده لبھا و برطرف کننده ترک و چروک آنها

گیاھان دارویى نرم کننده لبھا و برطرف کننده ترک و چروک آنها

 نرم کننده و ضد ترک روغن گل سرخ

ا قاشق مرباخوری عسل را با چند قطره روغن گلسرخ آنقدر هم بزنید تا به شکل محلولی یکنواخت در آید. سپس آنرا روزی ۲ مرتبه، هرمرتبه کمی از آنرا روی لبها پهن کنید.

 نرم کننده و ضد ترک کتیرا و نشاسته

1قاشق چایخوری پودر کتیرای خوراکی را با ا قاشق چایخوری پودر نشاسته گندم مخلوط کرده و آنرا در مقداری محلول شیر و عسل حل کنید و آنقدر هم بزنید تا حالت ژله ای پیدا کند. سپس انرا به مدت نیم ساعت روی لبها بمالید

 نرم کننده و ضد ترک آرد نخود و چربی مرغ

ا قاشق مرباخوری چربی مرغ را درون ظرفی ریخته و به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) آنرا خوب ذوب کنید. سپس در حین ذوب شدن 1قاشق چایخوری آرد نخود را نیز به آن افزوده و خوب هم بزنید و پس از سرد شدن کمی از آنرا روی لبها بمالید.

 نرم کننده و ضد ترک توت فرنگی و شیر

۲ عدد توت فرنگی رسیده و تازه را له کرده و با کمیشیر ومقدار  جزئی پودر کتیرا مخلوط کردہ و خوب هم بزنید سپس ابتدا لب ھارا تمیزو پاک کردہ ور خشک نمایید و بعد روزی ۲ مرتبه، هرمرتبه کمی از آنرا روی لب ها بمالید و پس از ۳۰ دقیقه آن را با دستمال کاغذی پاک کرده و با آب ولرم بشویید.

 نرم کننده و ضد ترک عسل

روزی ۲ مرتبه، هرمرتبه نوک انگشتان دست را به کمیعسل آغشته کنید و بعد آنرا به روی لبھای تمیزو خشک بمالید و کمی ماساژ دهید

 نرم کننده و ضد ترک خامه و نشاسته ذرت

1 قاشق مرباخوری خامه را با ۲ قاشق مرباخوری آرد نشاسته ذرت مخلوط کرده و حدود ۲ دقیقه آن را آنقدر هم بزنید تا یکدست شود. سپس آنرا روی لبها بمالید و پس از نیم ساعت گذاشتن، لب ها را با آب ولرم بشوید.

نرم کننده و ضد ترک خیار 

اعدد خیار تازه را پوست گرفته و داخل مخلوط کنبریزید ورحدودا دقیقه بزنید. سپس آنرا خارج کرده و از صافینه چندان ریز عبور دهید. بعد روزی 2مرتبه آب و  پورہ خیار  به لبها بکشید.

ادامه این مطلب را می توانید در قسمت دوم مشاهده نمایید

telegram

همچنین ببینید

زنجبیل

زنجبیل و خواص مفید آن برای بدن/قسمت اول

زنجبیل  و خواص مفید آن برای بدن   گیاه بسیار مفیدی که مردم خیلی کم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *