خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!
یبوست
یبوست

یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!

یبوست را با طب سنتی درمان کنید!!!

یبوست و سنگینی معده

  •  اگر دچار یبوستی شده اید که در اثر غلبه ی صفرا و زرداب بود ، ابتدا صفرا را برطرف کنید و به عنوان درمان ۵۰ گرم شیر خشت را در یک لیتر آبهند اونه حل کنیدو به مرور بنوشید.
  •  یک سیر خاکشیر را با یک سیر سکنجبین مخلوط کنید و بخورید.
  •  یک قطعه صابون را مانند شیاف استفاده کنید یا با آب صابون تنقیه کنید.
  • ده مثقال گل خطمی را بجوشانید و با آب صاف کرده ی آن تنقیه کنید
  •  ده مثقال گل خطمی را بجوشانید و با آب صاف کرده  آن تنفیه کنید.
  • گز علفی، شکر سرخ، گل خطمی و خاکشیر را به نسبت مساوی بجوشانید و با آب اضافه کرده  آن تنقیه کنید 
  • دو سیر خاکشیر را در دو لیتر آب سیرابی ریخته و  بجوشانید تا مقدار 5 سیر از آب آن باقی بماند ، آن را میل کنید .
  •  ریشه ی مویانه، گز علفی و شکر سرخ از هر کدام ۴ مثقال را مخلوط کنید و بجوشانید و آب صاف کرده  آن را صبح ناشتامیل کنید.
  •  مغز فلوس ۱۲ مثقال، گل بنفشه، گل خطمی، مغز ناخنک و گل پنیرک از هر کدام ۲ مثقال، عناب نیم کوب ۱۲ دانه، داروها را بجوشانید و آب صاف کرده  آن را میل کنید. بسیار کارکن مفیدی است. برای زایل نمودن بوی فلوس و رفع ناراحتی بعد از خوردن داروها مختصری پیاز بخورید.
  •  برای نرم شدن معده باید، مقدار ۵ مثقال عناب را با گل بنفشه، گل پنیرک، تاج ریزی، گل خطمی بجوشانید و آب صاف کرده  آن را میل کنید. در این روز غذا باید سوپ، آش روان و رقیق و یا آب گوشت و شیر باشد. یا آشی تهیه کنید از اسفناج، برگ چغندر، عدس، برنج و مقداری آبغوره داخل آن ریخته  عصر آن روز، مزاج اجابت کرده و  سنگینی نجات می یابد.تذکر اینکه، آش آبغوره در مزاج های حاد و صفراوی نقش بسیار مهمی را در سلامتی شخص بازی میکند.آش تمرهندی نیز کارکن بسیار مفیدی است
  • گل بنفشه ، گل خطمی ، گل پنیرک ، تاج ریزی ،گل نیلوفر، خارخاسک از هر کدام ۲ مثقال، عناب مثقال بجوشانید، بعد آن  را صاف کرده و مقدار ۸ مثقال ترنجبین در آب آن شیره کشیده و میل کنید. با مصرف آن حرارت بدن خاموش می شود، مزاج کار کرده، اخلاط زاید و انگل های معده دفع می گردد و خون هم صاف می شود
  • گز علفی، شکر سرخ و خاکشیر از هر کدام ۸ مثقال بجوشانید و میل کنید.
  • گرمک را نصف کنید و در هر قسمت آن ۴ مثقال شکر سفید بریزید و آن را آب تراش کنید و بخورید، معده یک یا دو دست اجابت خواهد کرد.
  • صبح ناشتا مقدار یک کیلو کاهو و یک لیوان آب سرد بعد از آن میل کنید و به پشت بخوابید. شکم خود را از زیر دنده ها آرام آرام به جانب پایین مالش دهید. این عمل را سه تا چهار روز تکرار کنید، به کلی مزاج صاف و معده به کار خواهد افتاد.
  • گلابی رنده شده را با شکر، یا ماست خالص را با  با شکر سفید میل کنید که بسیار مسهل است ماست خالص، معده را دباغی کرده و کلسیم بدن اضافه می شود، در اخبار و احادیث وارد است که خوردن ماست عمر را نیز زیاد می کند.
  • کره  گاو سالم را صبح ناشتامیل کنید، مسهل است.
  •  سی مثقال عناب را بجوشانید بعد صاف کنید. آب آن را شب از اتاق خارج و در هوای آزاد بگذارید که ایاز و نسیم صبحگاهی بر آن بوزد و صبح ناشتا آن را ه سه کیلو خربره را به عنوان شام و به جای غذا (بدون نان) میل کنید.
  •  دو کیلو پرتقال شیرین و آبدار را به جای شام میل کنید، مسهل قوی و بدون ضرر است.
  •  فلوس۲۰ مثقال، خاکشیر، گز علفی، تاج ریزی، عناب نیم کوب و خطمی، خبازی از هر کدام ۴ مثقال بجوشانید و صاف کنید. ۸ مثقال روغن بادام خالص بر روی آن بریزید و میل کنید. بعد از آن دو یا سه استکان عرق بید با نبات میل کنید. ثفل و باقی مانده  آن را قدری آب بریزید و عصر همان روز مجدداً بجوشانید و بعد به وسیله  صافی آب آن را صاف کرده و تنقیه کنید ضمن اینکه مسهل خوبی است بسیار برای حرارت جگر و تصفیه خون و منظم کردن دستگاه گوارش نافع می باشد و اشتها را هم زیاد میکند.
  • • کسانی که مبتلا به یبوست دائم میباشند، با تمام غذاهای خود برگ ترب زیاد میل کنند. برگ ترب برای بزرگسالان و سالخوردگان بسیار مفید است و اشتهاآور هم هست. ولی برگ ترب را اشخاص مبتلا به زخم معده نباید میل کنند و کسانی که معده ی آن ها بزرگ و متورم است از خوردن برگ تر با اجتناب ورزند زیرا معده را بزرگ می کند.
  • دوازده مثقال روغن زیتون را با یک استکان آب گرم، مخلوط و تنقیه کنید.
  •  روغن گلیسیرین را با آب صابون مخلوط کرده و تنقیه کنید. مزاج به سهولت عمل میکند و خوردن پارافین مایع برای آسان کردن عمل معده نیز مؤثر است.

 

telegram

همچنین ببینید

قطره های مختلف بنام نازیل

چگونگی پاکسازی جمجمه

چگونگی پاکسازی جمجمه   هفته ای ۲ بار استفاده از داروی عطسه آور (انفیه) و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *