معماری
خانه / بیماریهای پوست و مو و ناخن / آشنایی با انواع زخم ها!!!
انواع زخم
انواع زخم

آشنایی با انواع زخم ها!!!

آشنایی با انواع زخم ها!!!

انواع زخم

زخمها سطحی

برای درمان خراشیدگی پوست یا زخم های سطحی، خوردن آب پرتقال مؤثر است ولی به عنوان درمان می توانید آب جوشانده شنگ یا آب شنگ تازه را بگیرید و بر آن بمالید.

خراشیدگی را با آب پیاز کمپرس کنید.

پوست کدو تنبل خام یا گوشت کدو را بر موضع ضماد کنید.

لوبیا تازه را بپزید، بعد ان را کوبیده و در گاز یا یک پارچه توری نازک و تمیزی بریزید و روی زخمقرار دهید، روزی سه مرتبه این کار را تکرار کنید

زخمهای معمولی

برای درمان زخمهای معمولی یا قرحه، نوشیدن آب پرتقال مؤثر است ولی باز به عنوان درمان باید اشک مو را روی آنها بمالید.

آب سیب را با روغن زیتون به میزان مساوی مخلوط کنید و بر زخم بمالید.

۱۵ تا ۲۰ گرم ریشه  زغال اخته  فرنگی را در یک لیتر آب بجوشانید و روی زخم ها را با آن کمپرس کنید.

آب دمکرده برگ بو و یا آب دمکرده بابونه را بنوشید.

برگ گردو را بجوشانید تا بپزد، بعد روی زخم کمپرس کنید.

برگ گشنیز خشک را به صورت پودر روی زخم بپاشید.

روی آن گرد تنه گار بپاشید.

گل خطمی پخته را روی آن بمالید

یک عدد پرتقال سالم و رسیده را در خاکستر یا کنار آتش بپزید و قبل از سرد شدن آن را دونیم کنید و روی زخم ببندید.

گل همیشه بهار را بکوبید و روی گاز استریل بریزید و روزی سه بار بر آن گذارید.

برگ و ریشه  توت فرنگی را بجوشانید و آب آن را بخورید و خود آنها را هم ضماد کنید.

مقداری پودر ریشه  خشک زنبق را بر آن بپاشید

یک مشت برگ تازه  بارهنگ را خوب بشوییدو بکوبید، بعد داخل تنظیف کرده و روزی سه بار رویآن گذارید.

روغن زيتون يا روغن فندق رابا سرکه مخلوط کرده و روزی دو بار با آن زخم ها را بشویید.

برگهای تازه  انگورفرنگی سیاه را بکوبید و بر آن ضماد کنید.

برگ انگورفرنگی خشک را ۱۵ دقیقه در آب نیم گرم بخیسانید و روی آن ضماد کنید.

رویاندن گوشت نو بر زخمها

برای اینکه روی زخم ها گوشت نو بروید باید کندر، ریشه  اریسا، آرد گرسنه یا گاودانه، زرآوند و جاوشیر را بجوشانید و با آب آن چند مرتبه در روز زخم را بشویید.

یک برابر زرنیخ و دو برابر آهک تصفیه شده و نرم ساییده شده را در مقدار کمی سرکه حل کنید و روزی سه مرتبه روی آن بمالید.

اوشق و انزروت را حل کنید و روزی چند مرتبه روی آن بمالید.

گوشت آوردن در جای زخم های گود شده

به این منظور باید مخلوط ید فرم ۶۰ گرم و پارافین مایع ۸۰ گرم را روزی سه مرتبه بر موضع گود شده بمالید.

گوشت اضافی زخمها

به این منظور باید دو برابر زاج سیاہ و یک برابر شورہ قلمی را با تیزاب مخلوط کنید و بر محل مورد نظر بمالید.

شستشوی انواع زخم

برای شستشوی انواع زخم باید ۵۰ تا ۶۰ گرم برگ و پوست سبز گردو را در یک لیتر آب جوشانده و زخم را با آب آن بشویید.

سی گرم برگ بو را در یک لیتر  آب گرم 12 دقیقهدم کرده، بعد صاف کنید و زخم را با آب آن شستشودهید و یا پارچه ای تمیز را در آن فرو برده و بر زخم گذارید.

برگ سنا را در سرکه بجوشانید و زخم را با آن سرکه ها بشویید.

زخمهای متورم

برای درمان زخم های متورم بایدبرگ کلم را پس از شستن در آب اسید بوریک چند  دقیقه نگهدارید تا خوب ضدعفونی شود، بعد روی بگذارید و ببندید

زخم در اثر گرمی و حرارت

اگر زخم در اثرگرمی و حرارت ایجاد شده است باید عدس را بپزید، بعد بکوبید، سپس با عسل مخلوط کرده و ضماد کنید.

زخمهای سودایی دستها از سرماخوردگی

برای درمان زخم های سودایی دستها که از سرماخوردگی ایجاد شده باشد، باید بادمجان را بجوشانید و شیره غلیظ آن را گرفته و با تخم کتان دوباره بجوشانید و بر دست ضماد کنید.

زخم سر

برای درمان زخم سر اگر آب پرتقال وآب دمکرده  بابونه را بنوشید مؤثر است و خاکسترموی آدم را بر آن بپاشید و چند روز ادامه دهید.

زخم پشت گوش

اگر پشت گوش زخم شده و آب سرخ یا زرد پس می دهد که تقریباً شبیه زرد زخم می باشد، باید تا سه روز روی آن سرنج بپاشید و پس از

سه روز روی ان پودر تالک پاشیده شود. بهتر آن استکه روز سوم سفیدآب قلع را نرم بسایید و به جای پودر تالک از آن استفاده کنید.

• خون لخته شده  کبوتر را روی آن بریزید، التیام می بخشد

حنا را با صابون مخلوط کنید و روی آن گذارید.

هر روز شانزده نخود اسطو خدوس کوبیده را با آب و عسل بخورید.

زخم بینی

برای درمان زخم بینی باید زرنیخ را با موم و روغن کنجد مرهم ساخته و بر زخم بمالید.

زخمهای دهان و حلق

برای درمان زخم های دهان و حلق باید ۲۵۰ گرم برگ کرفس را در یک لیتر آب ۱ ساعت بجوشانید، بعد صاف کرده و آب آن را در دهان و حلق قرقره کنید

همچنین ببینید

جوش های التهابی

راه درمان جوش های التهابی چیست؟

راه درمان جوش های التهابی چیست؟ جوش های التهابی کومدون ها میتوانند بدون ان که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *