معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی
خوراک باقلای تازه
خوراک باقلای تازه

آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی

آشنایی با خوراک باقلای تازه در طب سنتی

خوراک باقلای تازه

یکی از عصرانه های خوب در فصل بهار خوردن باقلای تازه است. باقلای تازه را به مقدار لازم خوب شسته سپس در ظرف ریخته (ظرف چدنی بهتر است) کمی نمک را همراه یک لیوان به آن اضافه نموده با حرارت ملایم به مدت یک ساعت می گذاریم بپزد سپس همراه گلپر میل شود اگر پوست سبز آن را نیز بخورند مفید می باشد، مخصوصاً کسانی که سنگ مثانه و یا کلیه دارند. یک ساعت بعد از خوردن باقلا یک فنجان چای زنجبیل دارچین بنوشند.

بعد از خوردن باقلا ماست و دوغ میل نشود.

504294_292

امام صادق (ع) فرموده اند، باقلا را با پوستش بخورید که معده راد باغی می نماید درد را از بدن بیرون میکند.

 نكات:

1)بهتر است این غذا را به همراه سایر غذاهای شمالی به عنوان هراه غذا یا دسر سرو كنید.

2)این خوراك را میتوانید با برنج كته هم سرو كنید.

3)اضافه كردن ترشی دلخواه مثل آبلیمو،آبغوره یا سركه طعم این غذا را بهتر میكند.

4)در صورت تمایل هنگام سرو غذا روی آن گلپر بریزید.

5)این غذا در دستور اصلی تخم مرغ ندارد.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *