معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی
خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن
خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن

آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی

آشنایی با خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن در طب سنتی

خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن

مواد  لازم:

مواد لازم برای تھیهِ خوراک نان پنیر و سبزی خوردن» به شرح زیر می باشد:foodd71

 

 پنیر لیقوان گوسفندی150 گرم 

سبزی خوردن 500 گرم

نان سنگک تازه2 عدد

رطب ۵۰۰ گرم

طرز تهیه خوراک نان و پنیر و سبزی خوردن :

مواد ذکر شده را در سفره چیده و میل کنید. بهتر است لقمه ها را کوچک برداشته و خوب بجوید و دو لقمه قبل از سیر شدن، دست از غذا بردارید. این خوراک برای عصرانه مناسب است؛ همراه آن خرما نیز میل کنید.

این مقدار غذا برای ۵ تا ۱ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *