معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با روش پخت آش سریش در طب سنتی
طرز تهیه آش سریش
طرز تهیه آش سریش

آشنایی با روش پخت آش سریش در طب سنتی

آشنایی با روش پخت آش سریش در طب سنتی

 آش سریش 

مواد لازم:

سبزی آش یک کیلو

که به جای تره از سریش گیاهی استفاده می نماییم (سریش گیاه است که در اوایل بهار در دامنه های کوه ها می روید و هر چه تازه ترباشد خوش طعم تر می باشد)

لوبیاچیتی ۱۰۰ گرم

نخود ۱۰۰ گرم

عدس ۱۰۰گرم

رشته آش به مقدار لازم

پیاز داغ همراه کمی نعناع

طرز تهیه آش سریش:

ابتدا حبوبات را پخته سپس سبزی را به آن اضافه نموده بعد از ۱۵ دقیقه رشته را اضافه نموده هنگامی که رنگ پیاز داغ طلایی شد کمی نعنای خشک به آن اضافه نمایید و با بقیه مواد مخلوط نماییدبعد از نیم ساعت غذا آماده است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *