معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با طرز تهیه خوراک جوانه جو در طب سنتی
خوراک جوانه جو
خوراک جوانه جو

آشنایی با طرز تهیه خوراک جوانه جو در طب سنتی

آشنایی با طرز تهیه خوراک جوانه جو در طب سنتی

خوراک جوانه جو 

مواد لازم برای ۲ نفر:

بلغور جوانه جو۲ استکان

برنج نیمه ایرانی نصف استکان

هویج رنده شده 250گرم

پیاز داغ به مقدار لازم

رو غن مایع به مقدار لازم

ادویه، نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین   به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک جوانه جو:

ابتدا جو را به مدت ۱۲ ساعت خیس نموده سپس داخل صافی ریخته تا آب آن خارج شود آن گاه صافی را داخل کیسه پلاستیکی گذاشته و محکم سر پلاستیک را بسته به مدت ۲۶ ساعت بگذاریدبماند تا جوانه بزند سپس جوانه را خشک نموده و بلغور کنند.

کسانی که می خواهند لاغر شوند شب بعنوان شام میل کنند.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *