معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آشنایی با طرز پخت خورشت کنگر در طب سنتی
آشنایی با طرز پخت خورشت کنگر در طب سنتی
آشنایی با طرز پخت خورشت کنگر در طب سنتی

آشنایی با طرز پخت خورشت کنگر در طب سنتی

آشنایی با طرز پخت خورشت کنگر در طب سنتی

خورشت کنگر

مواد لازم:

گوشت گوسفند500گرم

کنگر750گرم

سبزی (نعناع، جعفری، ترخون) نیم کیلو

رو غن 6قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

لیموی عمانی ۳ عدد

یا آبلیمو۳ قاشق غذاخوری

رب 1قاشق غذاخوری

پیاز1 عدد متوسط

طرز تهیه خورشت کنگر :

پیاز را با کمی روغن سرخ کنید. گوشت را قطعه قطعه کرده در روغن و پیاز داغ تفت دهید. زردچوبه و رب را به آن اضافه نموده کمی نمک بریزید چهار لیوان آب درون ظرف ریخته حرارت را کم کنید و بگذارید گوشت بپزد. سبزی را تمیز نموده بعد از شستن خرد کنید (میزان ترخون نسبت به نعناع و جعفری باید خیلی کم باشد) بعد از اینکه کنگر را به اندازه یک بند انگشت خرد کردید و در روغن کمی سرخ نمودید سبزی را درون ان بریزید و سبزی را نیز در روغن کمی سرخ کنید. (البته اگر خواستید می توانید کنگر را سرخ نکرده در قابلمه بریزید) بعد از اینکه گوشت پخته شد سبزی و کنگر را به آن اضافه نمائید.

بعد از پختن کنگر و سبزی می توانید لیموی عمانی را به آن اضافه کنید (می توانید یک قاشق پودر لیمو اضافهنمائید) بعد از قوام آمدن خورشت می توانید آن را سرو کنید. اگرآبلیمو در خورشت می ریزید در آخرین لحظه که می خواهید خورشت را از روی حرارت بردارید آبلیمو را اضافه نمائید بعد از یکی دوجوش خورشت را از روی حرارت بردارید.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *