معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آشنایی با طرز پخت خورش کرفس در طب سنتی
طرز تهیه خورش کرفس
طرز تهیه خورش کرفس

آشنایی با طرز پخت خورش کرفس در طب سنتی

آشنایی با طرز پخت خورش کرفس در طب سنتی

خورش کرفس

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه  «خورش کرفس» به شرح زیر است:

گوشت خورشتی گوسفندی  ۷۵۰ گرم

قلم گوسفند ۱عدد

لوبیا قرمز  ۳۰۰ گرم

ساقه ترد کرفس6 تا ۸ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

مغز لیمو عمانی  ۵ قاشق غذاخوری

سبزی خورشتی 1 کیلو گرم  ۱ کیلوگرم

هل، دارچین، زنجبیل و زردچوبه ۲ قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم 

طرز تهیه خورش کرفس:

این خورشی نیز دقیقا مثل خورشی قورمه سبزی تهیه می شود. کرفس ها را در اندازه های ۳ تا 4سانتیمتر خرد کنید و با سبزی به غذا اضافه کنید.

این مقدار غذا برای ۷ تا ۹ نفر کافی است.

همچنین ببینید

آلرژی در نوزادان

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟

معمول ترین غذاهای آلرژی زا چه هستند؟ بدون شک شیرگاو معمولترین ماده  غذایی آلرژی زاست. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *