معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آش آبغوره یک غذای تبریزی
آش آبغوره یک غذای تبریزی
آش آبغوره یک غذای تبریزی

آش آبغوره یک غذای تبریزی

آش آبغوره یک غذای تبریزی

آش آبغوره

موادلازم:

مواد لازم برای تهیه  «آش آبغوره» به شرح زیر است:

جو پوست کنده۱ پیمانه 

برنج و  نصف پیمانه

گندم با پوست   ۱ پیمانه

سبزی آش       ۱ کیلوگرم

زرشک    ۲ قاشق غذاخوری

ادویه جات (نمک، فلفل، دارچین، رنجبیل، زیره و زردچوبه)  به مقدار لازم

آب غوره  به مقدار لازم

پونه کوهی  ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه آش آبغوره:

حبوبات را که از شب قبل خیس کرده ایم روی حرارت می گذاریم تابه آرامی بجوشد، سپس پیاز خلال شده را به آن افزوده و اجازه می دهیم تا بپزد پس از آن، سبزی خرد شده و زرشک را به همراه نمک و ادویه جات به آن اضافه می کنیم و به مرور هم میزنیم تا پخته شده و جا بیفتد، در انتها، روغن و آبغوره را به غذا می افزاییم

این غذا عامل بسیار مفیدی برای کاهش فشار خون و نیز رفع غلظت خون است و برای بیماران کبدی نیز بسیار مفید می باشد.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *