معماری
آش اوماج
آش اوماج

آش اوماج

آش اوماج

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه  «آش او ماج» به شرح زیر است:

آرد گندمسبوس دار100 گرم

گندم با پوست 2 پیمانه 

 جو پوست کنده 1 پیمانه 

نخود، ماش، عدس و انواع لوبیا از هر کدام نصف پیمانه

پیاز درشت 1 عدد 

سیر تازه 3 حبه 

 پونه  کوهی  ۱ قاشق غذاخوری

سبزی آش  ۱ کیلوگرم

کشک ساییده1 کیلو گرم 

سیر 3 حبه

روغن مایع  ۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری

ادویه جات (نمک، فلفل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و زیره) به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا آرد گندم را خمیر کرده و خوب ورز دهید تا سفت شود، سپس آنرا در جای گرم گذاشته تاور بیاید، سپس آن را تکه تکه برداشته و در دست طوری مالش دهید تا خرد شده و به اندازه  دانه های گندم در آید همه  خمیر را به همین شکل در آورید، به طوری که به یکدیگر نچسبند این آش هم مثل بقیه  آش ها تهیه می شود، با این تفاوت که در انتهای پخت، اوماج (= خمیر خرد شده) را به آش اضافه کرده و بعد از دو جوش خوردن، آن را از روی حرارت بردارید این آش را میتوانید به جای آش رشته استفاده کنید غذا را در بشقاب کشیده همراه با کشک و روغن میل کنید

این مقدار غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

همچنین ببینید

کلید های تربیتی کودکان مبتلا به سندرم دان

کلید های تربیتی کودکان مبتلا به سندرم دان

کلید های تربیتی کودکان مبتلا به سندرم دان  هیچ پدر و مادری برای داشتن فرزندی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *