معماری
آش شله قلمکار
آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار 

مواد لازم

مواد لازم برای تھیه  آش شله قلمکار  به  شرح زیر است:

 سبزی آش 1 کیلو گرم 

پونه یا نعناع خشک  ۱ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط1 عدد 

روغن زيتون يا روغن مايع  ۱۰ قاشق غذاخوری

ادویه جات (نمک، فلفل، دارچین، زنجبیل، زردچوبه و زیره) به مقدار لازم

سیر تازه 3 حبه 

بادمجان درشت 1عدد

طرز تهیه

حبوبات را که از شب قبل خیس کرده اید روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از یک جوش خوردن، پیاز خلال شده را به آن افزوده و بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. پس از پختن، سبزی را خرد کنید و به همراه ادویه جات و پونه به آش اضافه کرده و آن را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و نیز جا بیفتد و لعاب خوبی پس بدهد. بادمجان را نیز پوست کنده و از طول به ضخامت ۱ سانتیمتر خرد می کنیم و به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک قرار داده و بعد خارج کرده و پس از شستن، همراه با ۱ عدد پیاز خلال شده و کمی آب و روغن و نعناع خشک، داخل ظرف جداگانه ای روی اجاق قرار می دهیم تا خوب پخته و آماده شود. آنگاه با گوشت کوب آن را کوبیده تا ریش ریش شود. سپس آنها را به آش اضافه کرده تا یک جوش بخورد. آش را در یک ظرف مناسب کشیده و به ترتیب روغن، کشک و مغز گردوی چرخ شده را روی آن ریخته و میل کنید.

بادمجان در اینجا، در حقیقت کار گوشت را انجام میدهد و هنگام میل کردن، آش کش می آید.

این مقدار غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است.

 

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *