معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آش عدس,غذای مناسب برای زمستان
آش عدس
آش عدس

آش عدس,غذای مناسب برای زمستان

آش عدس,غذای مناسب برای زمستان

آش عدس

مواد لازم برای ۴ نفر:

عدس ⅕فنجان

برنج نیمه معطر ایرانی یک فنجان

شلتوک برنج ۱۰۰ گرم

روغن مایع یک فنجان

نمک به اندازه کافی

آب ۱۰ لیوان

سبزی (تره، شوید، جعفری، گشنیز) یک کیلو

ادویه (فلفل، زردچوبه، دارچین) یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه آش عدس:

ابتدا شلتوک برنج را در ۱۰ لیوان آب جوشانده سپس صاف نموده و عدس را به آن اضافه کرده هنگامی که عدس پخت برنج را اضافه کرده بعد از اینکه برنج پخت و لعاب داد سبزی خرد شده و ادویه را اضافه کرده برای اینکه برنج کف نکند هنگامی که برنج را می ریزیم روغن را هم اضافه می کنیم. این آش برای کسانی که یبوست دارند بسیار مناسب است. این آش سرشار از ویتامین ب کمپلکس می باشد.

در زمستان برای ناهار غذای مناسبی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *