معماری
آش ماش
آش ماش

آش ماش در طب سنتی

آش ماش در طب سنتی

مواد لازم

برای ۴ نفر:

ماش یک فنجان

لوبیا قرمز یک فنجان

برنج نیمه معطر ایرانی ۲ فنجان

پیاز درشت یک عدد

رو غن ۱/۵ فنجان

آب ۸ تا ۱۰ لیوان

ادویه (فلفل و زردچوبه) یک قاشق مرباخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا لوبیا قرمز را با ۱۰ لیوان آب پخته و سپس ماش را اضافه نموده پس از پخته شدن ماش برنج و پیاز داغ را می ریزیم بعد از یک ساعت ادویه را اضافه کرده و بعد از ۱۵ دقیقه غذا حاضر است.

امام رضا(ع) نفرموده اند، اگر ماش تازه را با برگ آن کوبیده و عصاره آن را گرفته هنگامی که گرسنه باشند قدری از آن بنوشند و به محل سفیدی پوست  قبیری پوست (بیهق) بمالند درمان میگردد.

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *