معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آموزش تهیه انواع ترشیجات ….
ترشیجات
ترشیجات

آموزش تهیه انواع ترشیجات ….

آموزش تهیه انواع ترشیجات ….

 

ترشی گل کلم

 

 

گل کلم تازه  متو سط ۱ عدد

نمک به مقدار کم

طرز تهیه:

گل کلم را جدا کنید و آنها را در آب خیس کرده و بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آنها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و در یک ظرف مناسب ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید. پس از آن، سرکه  سیب را به آن بیفزایید، به طوری که روی کلم را بپوشاند. آنگاه ظرفرا در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده شود. این ترشی را به عنوانچاشنی به سالاد اضافه کنید.

ترشی گل کلم برای کمبود کلسیم بسیار مفید است،به شرط آن که به مقدار کم و در حد چاشنی مصرف شود.

 

ترشی کلم برگ و کلم قمری

 

کلم برگ متوسط 1عدد

کلم قمر ی کوچک 2 عدد

نمک به مقدار کم

سرکه  سیب به مقدار نیاز

طرز تهیه:

کلم برگ را برگ برگ کرده و خیس کنید و آنها را شسته و در صافی بریزید تا آب آنها کاملاً کشیده شود. کلم قمری را هم پوست کنده و به همراه کلم برگ، همه را ریز خرد کرده و کمی آنها را ساطوری کنید، سپس آنها را با هم مخلوط کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و کمی : لاتا روی آنهابریزید. در انتها، سرکه سیب را به آن اضافه کنید، به طوری که روی کلم بپوشاند. آنگاه دربا ظرف را بسته و در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده وقابل مصرف شود. این ترشی را به انواع سالاد میتوان اضافه کرد و قبل از غذامیل نمود. این ترشی برای رفع کمبود کلسیم مفید است. استفاده  کم آن توصیهمی شود.

 

ترشی بی بر (فلفل ریز شیرین)

 

 

بی بر  به مقدار دل خواه

سرکه  سیببه مقدار نیاز 

نمک به مقدار کم

طرز تهیه:

بی برها را تمیز شسته و ذم آنها را جدا کنید و در صافی بریزید تا آب آنها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را در یک ظرف مناسب ریخته و کمی نمک به آن اضافه کنید. در انتها، سرکه  سیب را به آن بیفزایید، به طوری که روی بی برها را بپوشاند. آنگاه درب ظرف را بسته و در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده و قابل مصرف شود. از این ترشی میتوان در تهیه  انواع سالادها و غذاهااستفاده کرد. این ترشی باعث گرم شدن بدن میشود.

 

ترشی مخلوط

 

 

موسیر 200 گرم

پیاز ریز200 گرم 

ساقه  ترد کرفس5 شاخه

کلم برگ  ، کلم قمر ی،و گل کلم  از هر کدام ۵۰۰ گرم

هویج فرنگی  3 عدد 

فلفل دلمه ای ۱ عدد

بی بر  ۵۰ گرم

سیر خرد شده 5 حبه

طرز تهیه: 

دم بی برها را جدا کنید، سپس همه  مواد را شسته و در صافی بریزید تا آب آنها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را ریز خرد کرده و در یک ظرف مناسب ریخته و لابه لای آنها کمی نمک بریزید. در انتها، سرکه ی سیب را روی مواذ ریخته تا کاملاً روی آن را بپوشاند. آنگاه درب ظرف را محکم بسته و در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده شود. از این ترشی برای تهیه  شس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید.

 

ترشی لیته

 

 

ساقه  ترد کرفس، ٤ شاخه

پیاز درشت  ۱ عدد

انواع کلم (قمری، گل و برگ)  از هر کدام ۵۰۰ گرم

مورسیر ۲۰۰ گرم

خیار سبز بوته ای 4 عدد

هویج فرنگی۳ عد د

سبزی معطر (نعناع، ترخون، مرزه، جعفری و شوید)مجموعاً ۵۰۰ گرم

نمک به مقدار لازم

 سرکه سیب به مقدار لازم

گل پرساییده  ۱ قاشق مرباخوری

سیر ۵ حبه درشت

طرز تهیه:

همه  موادی را که از قبل تهیه کرده اید خوب شسته و در صافی بریزید تا آب آنها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را چرخ کرده و در یک ظرف مناسب بریزید و نمک و گل پر به آن اضافه نموده و کاملاً آن را هم بزنید. در انتها، سرکه  سیب را به آن بیفزایید و به آرامی آن را هم بزنید تا سرکه روی مواذ را بپوشاند. آنگاه درب شیشه را محکم بسته و آن را در جای مناسب قرار دهید تارسیده و قابل استفاده گردد. از این ترشی برای تهیه شس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید 

 

ترشی لیته مخصوص

 

 هویج فرنگی متوسط ۱ عدد

انواع کلام (قمری، گل و برگ)از هر کدام ۵۰۰ گرم

فلفل دلمه 1 عدد

خیار سبز بوته ای عدد 

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز متوسط۲ عدد

نمک به مقدار کم

سیله دانه یک قاشق  مربا خوریپر 

گل پر ساییده 1 قاشق مربا خوری پر

ساقه ترد کرفس 2 عدد

سرکه سیب به مقدار لازم

 طرز تهیه :

همه این مواد را که از قبل تهیه کرده اید خوب شسته و در صافی قرار دهیذد  تا آب آن ها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را چرخ کرده، و در یک

مناسب ریخته و نمک و گل پر و سیاه دانه را به  ان اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید 

در انتها، سرکه  سیب را به آن بیفزایید و به آرامی آن راهم بزنید تا سرکه به همه جای مواد برسد سپس روی ان را بپوشاند آنگاهدرب شیشه را محکم بسته و ان در جای مناسب قرار دهید تارسیده وقابل استفاده گردد.

از این ترشی برای تهیه  سس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید 

همچنین ببینید

زيره پلو

زيره پلو در طب سنتی

زيره پلو در طب سنتی مواد لازم مواد لازم برای تهیه  «زیره پلو» به شرح …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *