معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آموزش تهیه سوپ جوانه گندم در طب سنتی
سوپ جوانه گندم
سوپ جوانه گندم

آموزش تهیه سوپ جوانه گندم در طب سنتی

آموزش تهیه سوپ جوانه گندم در طب سنتی

سوپ جوانه گندم

مواد لازم برای ۴ نفر:

بلغور جوانه گندم 4استكان

برنج نیمه معطر ایران نصف استكان

پیاز یک عدد درشت

روغن کنجد یک فنجان

آب ۸ لیوان

طرز تهیه سوپ جوانه گندم:

ابتدا بلغور جوانه گندم را با ۸ لیوان آب مخلوط نموده حرارت ملایم داده و هم میزنیم تا جوش آید بعد از اینکه بلغور گندم پخت برنج را همراه پیاز داغ اضافه می کنیم به خاطر داشته باشید که طعم این غذا مایل به شیرینی است و از ریختن نمک و ادویه در آن خودداری کنید. هنگام مصرف از دارچین و یا نمک می توانید استفاده کنید هر چه این غذا بیشتر بماند شیرین تر می شود. این سوپ بسیار مقوی می باشد اگر مایل باشید می توانید آب قلم شتر هم به آن اضافه کنید.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *