معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی
سوپ ذرت
سوپ ذرت

آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی

آموزش تهیه سوپ ذرت در طب سنتی

سوپ ذرت

مواد لازم برای ۳ نفر:

ذرت بلغور شده همراه با آرد آن یک فنجان

طرز تهیه سوپ ذرت

بلغور جوانه گندم یک فنجان

پیاز داغ به مقدار لازم

آب ۱۰ فنجان

ادويه به مقدار لازم

ليموترش یک عدد

طرز تهیه سوپ ذرت:

ابتدا به مدت یک یا دو ساعت بلغور ذرت و بلغور جوانه گندم رادر ۱۰ فنجان آب خیس نموده سپس حرارت ملایم داده هنگامی که جوش آمد هر چند دقیقه هم زده که ته نگیرد بعد از یخته شدن ادویه و نمک و پیاز داغ را اضافه نموده و هنگام آوردن غذا سر میز لیموترش را به آن اضافه می کنیم. کسانی که مسلول هستند هفته ای دو بار از این سوپ استفاده نمایند.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *