معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…
سکنجبین زرشک
سکنجبین زرشک

آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…

 آموزش طرز تهیه سکنجبین زرشک…

سکنجبین زرشک

این سکنجبین برای باز کردن انسداد عروق و تسکین حرارت معده و قلب نافع است و تب های صفراوی را کاهش میدهد و اشتهاآور و مدر است و سردردهای گرم را تسکین می دهد. ۷۵۰ گرم زرشک تمیز را در یک لیتر آب و 6۰ گرم گلاب ۱۲ ساعت خیس کنند.

4872683057023769088

پس از صاف کردن آب آن را گرفته و یک کیلوگرم شکر به آن اضافه کنند و بجوشانند و با قدری سفیده تخم مرغ کف آن را کاملاً بگیرند و پس از صاف شدن از آتش گرفته و بگذارند که رسوبات شکر ته نشین شده آن را صاف کنند ودوباره در ظرفی ریخته و ۱۰۰ گرم سرکه  انگوری کهنه و 1/5کیلوگرم آب به آن اضافه کرده بجوشانند تا قوام آید. مقدار خوراک هر بار 60 گرم است.

همچنین ببینید

تیکت عصبی

تیک عصبی ژوما را جدی بگیرید!!

تیک عصبی ژوما را جدی بگیرید!! تیک عصبی ژوما  تیک ها حرکات غیر اردای و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *