معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / آموزش پخت سمنو در طب سنتی
سمنو
سمنو

آموزش پخت سمنو در طب سنتی

آموزش پخت سمنو در طب سنتی

075278124400335102a

سمنو 

مواد لازم:

جوانه گندم250گرم

آرد جوانه گندم یک کیلوگرم

طرز تهیه سمنو:

۲۵۰ گرم گندم را به مدت ۱۲ الی ۲ ساعت خیس نموده سپس درسبدی ریخته که آب اضافه آن خارج شود سبد را در یک پاکت پلاستیکی گذاشته و سر آن را محکم می بندیم تا گندم خوب جوانه بزند و ساقه های آن بلند شود آن گاه جوانه را چرخ کرده با یک لیوان آب در مخلوط کن ریخته خوب مخلوط می نماییم سپس در یک پارچه ریخته و خوب فشار میدهیم تا عصاره آن کاملاً گرفته شود حال این عصاره را همراه آب مورد نیاز با آرد مخلوط کرده و در ظرف مناسبی می ریزیم و ظرف را روی آتش گذاشته و به طور مداوم هم زده تا ته نگیرد و گلوله نشود و آنقدر بجوشد تا به قوام آید هنگامی که سفت شد به مدت ۱۵ دققه با حرارت ملایم دم می کنیم

نیازی به شکر نیست چون جوانه گندم بسیار شیرین است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *