معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / آیا شکر یک ماده مصنوعی است….
شکر
شکر

آیا شکر یک ماده مصنوعی است….

آیا شکر یک ماده مصنوعی است….

شکر چیست؟

ماده کریستالی سفید رنگی که بعنوان شکر می شناسیم، یک ماده مصنوعی و فرآیند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست می آید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تماماملاح ، ویتامین ها، پروتئین ، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل می شود.چیزی که بعد از فرآیند باقی می ماند، ماده مصنوعی غلیظ شده است که استفاده از آن فایده برای بدن ندارد.

شکر و چاقی

«در صد سال گذشته یک بیماری عجیب و همه گیر و بالقوه زندگی نابودکن در کشور غرب شیوع پیدا کرده که عامل بیماری  یا نمی تواند بکند!»

این بیماری بیش از ۱۰۰ میلیون آمریکایی و ۲۵ میلیون انگلیسی را تهدید به مرگ زودرس می کند. از تمام مشکلات که سلامتی بشر را تهدید می کند این است که بیش از همه نسبت به آن بی توجه شده و کمتر درک شده و بالقوه یکی از مهلک ترین بیماری  چاقی است».”

چهار نفر از محققین آمریکایی پس از سال ها تحقیق و بررسی علمی می گویند:

«چندین دهه است که ما از صنعت تغذیهٔ آمریکا” رو دست خورده ایم .

سال هاست که اطلاعات علمی در آمریکا در دسترس هر پژوهشگر معقولی قرار دارد تا بتواند به همین نتیجه دست یابد.

آمریکایی ها به تنهایی در هر سال برای کاهش وزن خود ۲ میلیارد دلار هزینه میکنند به علاوه، ۴۰/۸ میلیارد دلار هم صرف هزینه  می کنند که مستقیماً با مسائلی ارتباط دارد که ازچاقی ناشی شده اند و ۲۳ میلیارد دلار تاوان وقت از دست رفته است که مشکلات چاقی علت آن بوده و به غیبت از محل کار منجر شده است» از هر دو نفر آلمانی (آلمان غربی) یک نفر از اضافه وزن رنج می برد، مردان به طور متوسط ۸ کیلو و زنان ۶ کیلو اضافه وزن دارند.

در سوئیس با جمعیتی برابر ۶/۳ میلیون نفر، اضافه وزنی را که به علت چربی  اضافی در طی پنجاه سال اخیر، مردم این کشور با خود به این طرف و آن طرف می کشند رقمی معادل۲۶ هزار تن می شود.

شکر عامل اصلی چاقی است نه چربی

یک پزشک آمریکایی سرشناس معتقد است، آنچه در غلات صبحانه و نوشابه  گازدار به وفور وجود دارد یعنی شکر عامل اصلی چاقی افراد است و نه چربی آنطور که بیشتر مردم فکر می کنند.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب ؛ دکتر رابرت لوستیگ گفت: کوکائین و هروئین کشنده هستند زیرا اعتیاد آور و سمی اند شکر هم همینطور.

وی تاکید کرد ما باید از وابستگی خود به شکر بکاهیم. ما باید به شکر به چشم یک تهدید نگاه کنیم.

وی با انتقاد از اینکه صنایع غذایی به خاطر جلب مشتری شکر را به ماده اصلی تولیدات خود تبدیل کرده اند، گفت: این یک حقه است.

اگر برخی تولید کنندگان محصولات غذایی به غلات صبحانه شما مورفین اضافه کنند تا شما محصول آنها را بیشتر بخرید شما درباره آنها چه فکر می کنید؟ آنها همین کار را با شکر می کنند.

وی نوشیدن نوشابه  شیرین را یکی از عوامل اصلی بروز چاقی در جوامع بیان می کند.

این دکتر آمریکایی افزود: آنچه گفته شد بدین معنی نیست که همبرگر ضرری ندارد. منظور من خود شکر فی نفسه نیست بلکه منظور من انسولین است. مواد غذایی که باعث افزایش زیاد انسولین در بدن می شوند، مشکل ساز هستند. وی انسولین را عامل 75 تا 80 درصد چاقی ها دانست.

انسولین هورمونی است که باعث ذخیره شدن انرژی در سلول  چربی می شود.

البته نباید در مصرف این خوراکی‌ مغذی هم افراط کرد چون تمام خوراکی‌ مغذی و غیرمغذی، حاوی کالری هستند و زیاده‌روی در مصرف آنها، می‌تواند باعث ابتلا به چاقی و عوارض ناشی از آن شود.قند و شکر معمولی، فقط انرژی دارند و هیچ ریزمغذی خاصی به بدن نمی‌رسانند اما خوراکی‌ شیرینی مانند خرما،‌ نوعی میوه محسوب می‌شوند و مصرف روزانه آنها همراه چای اشکالی ندارد. تقریبا هر ۳ خرما، برابر با یک واحد میوه است. خرما، حاوی ویتامین‌، املاح معدنی و برخی مواد مغذی مورد نیاز بدن هم است.این میوه گرمسیری، حاوی رنگدانه‌ است که به‌عنوان مواد ضد سرطان و پیشگیری‌کننده از بیماری‌ قلبی و عروقی در بدن عمل می‌کنند. پس عادت به نوشیدن چای همراه با خرما یا کشمش، ریزمغذی‌ فراوانی به بدنمان می‌رساند.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *