معماری
خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …
اثرمواد غذائی
اثرمواد غذائی

اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …

اثر مواد غذایی در سلامتی یا بیماری …

 

نظر علمی متعددی از طرف محققان اعلام شده که چرا مواد غذائی می توانند در سلامت و یا بیماری انسان مؤثر باشند ولی بین همه آنها سه نظریه مورد تأیید غالب تحقیقات علمی است:

 

نظریه اول 

 

وجود مواد عامل ضد اکسید کننده در مواد غذائی که با عوامل بیماری زا مبارزه می کنند.

 

نظریه دوم

 

وجود برخی نیرو اهریمنی و ضد سلامتی در چربی ها

 

نظریه سوم

 

انواع جدید مواد غذای که عکس العمل حساسیت  آلرژی و عدم تحمل درانسان به وجود می آورند

 

باتوجه به سه نظریه فوق به آسانی روشن می شود که چرا مواد خوراکی ممکن است در فردی برای رفع بیماری عمل کنند و در عین حال در شخصی دیگری بیماری زا باشند.

همچنین ببینید

مواد خوراکی ضد ایدز

مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!

مواد غذایی برای مقابله با ایدز را بشناسید!!  میوه ها و سبزیهای که ممکن است …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *