معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / از بین بردن بوی بد دهان در طب سنتی..!
بو بد دهان
بو بد دهان

از بین بردن بوی بد دهان در طب سنتی..!

از بین بردن بوی بد دهان در طب سنتی..!

بو بد دهان

نعناع ۲۰ گرم- آویشن ۲۰ گرم- میخک ۵ گرم -جوز هندی ۵ گرم

همه را نرم کوبیده در یک بطر عرق نعناع حل کرده روزانه غرغره و مضمضه نمایند.

درمان بو بد دهان 

عرق نعناع، عرق هل و گلاب، عرق میخک، عرق آویشن، میزان مصرف، روزانه مقداری غرغره شود و یک استکان بعد از هر وعده غذامصرف شود.

بدبویی دهان (این بیماری ممکن است مربوط به دندانها، سینوسها، معده، رودهها و ریه باشد برای بهبود آن نسخه های مربوط به هر یک را باید به کاربرد)

میوه کاج پانصد گرم اختیار نموده پس از جوشاندن در دو لیتر آب، روزانه غرغره و مضمضه نماید.

هیل قراب ۲۰ گرم -جوز هندی ۱۵ گرم -میخک ۱۵ گرم

همه را نرم کوبیده با ۲۵۰ گرم نبات یا شکر مخلوط نموده هر چهار ساعت یک قاشق مرباخوری میل نمایند.

مرزنجوش ۵ گرم، بابونه ۵ گرم ،گل بنفشه ۵ گرم ،سیاه دانه ۱۰گرم

یک قاشق مرباخوری در لیوان آب کمی جوشانده گرم گرم استنشاق نمایند.

بادیان ۲۰ گرم، آویشن  25گرم ،زنیان ۲۰ گرم، شاه تره  10گرم،زیره سبز ۱۰گرم ،بومادران 15گرم

۵ گرم در پانصد سی سی آب پس از کمی جوشاندن دو استکان قبل از غذامیل شود.

گلنار ۲۰ گرم ،مازو ۲۰ گرم، کندر ۱۵ گرم ،فوفل ۱۵ گرم ،سماق ۳۰ گرم، تخم گشنیز ۵ گرم

همه را نرم کوبیده، مسواک راتر نموده به پودر آغشته نمایند و مسواک کنند

آویشن۱۵ گرم،  بادیان ۲۵ گرم ،زنیان ۲۵ گرم ،زیره سیاه ۱۵ گرم

همه رانرم کوبیده هر چهار ساعت یک قاشق مرباخوری با شربت قند یا آب میل نمایند.

عرقیات درمانی: عرق میخک، عرق زنیان، عرق آویشن، عرف زیره، عرق پونه، عرق هل و گلاب، عرق رازیانه، عرق نعناع، عرق بابونه، میزان مصرف، بعد از هر وعده غذا یک استکان میل شود و کمی از آن عرق هم غرغه شود.

همچنین ببینید

زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل خواص طبی زوفا( Hyssop) گرم و خشک سرفه و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *