معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / از درمان کم خونی ناامید شده اید…؟ کامبوچا را امتحان کنید…
کامبوچیا
کامبوچیا

از درمان کم خونی ناامید شده اید…؟ کامبوچا را امتحان کنید…

کامبوچا چیست ؟

کامبوچا نوعی چای گیاهی است.قارچ مربوط به کامبوچا ۲۲۰ سال قبل از میلاد در چین (منچوری) مورد مصرف داشته‌است و سپس از راه خطوط بازرگانی به روسیه و کشور اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در زمان جنگ به دلیل کمبود چای و شکر (محیط کشت کامبوچا ) از رواج افتاد.

امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده‌است

نام دیگر کامبوچا

قارچ روسی، قارج ژاپنی، قارج هندی، قارج خارق العاده، قارج قهرمان، قارج جادویی، قارج طول عمر، ژلهٔ نقرس، ژلهٔ روسی، گلسنگ، گل روسی، مادر روسی، اسفنج ژاپنی اکسیر طول عمر، اکسیر معجزه گر، نوشیدنی جان بخش، چای آبجو، چای سیب،

مراحل تخمیر کامبوچا

کامبوچا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمر و باکتری‌ است. این باکتری‌ها شامل Bacterium xylinum، Acetobacter ketogenum، Bacterium gluconicam و مخمر از انواع شیزوساکارو میسس، ساکارومیسس، تورولا و… است. مسیر تخمیر بدین ترتیب است که ابتدا مخمر موجود در محیط کشت، قند ساکارز را شکسته، گلوکز و فروکتوز تولید می‌کنند. فروکتوز هم با ایزومریزاسیون به گلوکز تبدیل شده، در مرحله بعد این قندها به مصرف مخمرمی‌رسند و الکل و Co۲ تولید می‌نمایند. Co۲ در نوشیدنی باقی می‌ماند وباعث می‌شود این نوشیدنی گازدار شود. وقتی الکل به مقدار مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتری‌ که از منبع کربنی جهت رشد و تکثیر خود استفاده می‌کنند مناسب می‌شود و باکتری‌ فعال می‌گردند و الکل را به اسید از قبیل اسید استیک، اسید لاکتیک، اسید گلوکونیک و اسید گلوکورونیک تبدیل می‌کنند. این نوشیدنی شامل ویتامین‌ B۱ تا ,B۱۲ و اسیدفولیک وهمچنین دارای Usnic acid است که خواص ضد باکتریایی دارد.

درمان با کامبوچیا 

بهبود بیماری‌ گوارشی

دارو غیراستروئیدی ضدالتهابی (NSAIDs) برای دل و روده سمی هستند. این دارو منجر به زخم معده می‌شوند. به عنوان مثال «ایندومتاسین» که یک دارو معروف NSAIDs محسوب می‌شود گردش خون را مختل کرده و به بافت‌ مخاطی معده آسیب می‌رساند. تحقیقات نشان می‌دهد قارچ کامبوجا به شکل موثری زخم‌ دستگاه گوارش را درمان می‌کند. متخصصان می‌گویند این چای از ترکیبات مخاطی معده نیز محافظت می‌کند. فعالیت‌ آنتی‌اکسیدانی این چای همچنین از پوشش داخلی معده محافظت می‌کند. کامبوجا ترشح اسید معده را که به اعضای مخاطی آسیب می‌رساند، کاهش می‌دهد. در واقع تاثیر درمانی این چای معادل با داروی «امپرازول» تشخیص داده شده است.

درمان کم‌ خونی

اسید ارگانیک موجود در کامبوچا ترکیبات آهنی سه ظرفیتی موجود در منابع گیاهی را به یون‌ دو ظرفیت آهن تبدیل می‌کند. این مسئله آهن‌ با منشا گیاهی را بیشتر در دسترس بدن قرار می‌دهد. همچنین ویتامین C موجود در کامبوچا جذب آهن را افزایش می‌دهد. متخصصان، نوشیدن کامبوچا را به ویژه به افراد مسن و گیاه‌خواران توصیه می‌کنند تا با افزایش جذب آهن از فقرآهن در آنها جلوگیری شود.

بهبود عملکرد کبد

بنابر مطالعات مختلف، نوشیدن این چای از اسیدی شدن کبد حیوانات ناشی از مصرف دوز بالای استامینوفن جلوگیری می‌کند. متخصصان معتقدند این چای در انسان نیز می‌تواند اثرات درمانی مشابهی داشته باشد.

 

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *