معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / اقسام غذا در طب سنتی را بشناسیم ….
اقسام غذا
اقسام غذا

اقسام غذا در طب سنتی را بشناسیم ….

اقسام غذا در طب سنتی را  بشناسیم ….

 دو نوع اصلی غذا 

 غذای لطیف 

غذایی نرم، رقیق یا آبکی است که از آن خون رقیق به وجود می آید؛ مثل شیر، شیره انگور و آبمیوه.

غذای کثیف 

غذایی غلیظ است که از آن خون غلیظ به وجود می آید؛ مثل گوشت گاو و سیب زمینی.

غذاهای لطیف و کثیف از اقسام غذا ، از لحاظ کیفیت به دو نوع سالم الکیموس و اسدالکیموس و از لحاظ کمیت به دو نوع کثیرالغذا و قلیل غذاتقسیم می شوند،

غذای سالم الکیموس

غذایی است که از آن خلط سالم به وجود می آید و عوارضی ندارد؛ مثل کباب گوشت تازه بره، تخم مرغ آب پز و نان.

غذای فاسد الکیموس

غذایی است که از آن خلطی به وجود می آید که برای جسم مفید نیست و برای بدن عوارض دارد؛ مثل اشیا نمکین ، پنیر شور، کنسرو، نوشابه ، رب گوجه ، روغن نباتی ، روغن مایع و ماهی خشک شده.

غذای کثیر الغذا

غذایی است که قسمت کثیری از آن به خون تبدیل می شود، مثل نان، گوشت و …..

غذای قلیل الغذا

غذایی است که قسمت کمی از ان به خون تبدیل می شود، مثل بعضی از سبزیجات. برای غذای لطیف سالمالکیموس کثیر الغذا می توان به زرده تخم مرغ نیم پز اشاره کرد و برای غذای فاسدالکیموس قلیل الغذا می توان به گوشت خشک شده، بادمجان، عدسی و باقلا اشاره نمود.

همچنین ببینید

زالو

زالو درمانی در غرب

زالو درمانی در غرب در حال حاضر زالو درمانی در کشورهای پیشرفته غربی جایگاه شناخته …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *