معماری
اقسام قندها
اقسام قندها

اقسام قندها

اقسام قندها

۱) قندهای سریع الجذب یا ساده و بد.

۲) قندهای بطیء الجذب یا مرکب و پیچیده و خوب.

قندهای بد یا قندهای سریع الجذب، مانند: شکر سفید، آب نبات، نوشابه ها و… باعثافزایش سریع گلوکز خون و کاهش سریع آن می شوند و مصرف مداوم آنها باعث انواع ناراحتیها مختلف میشود که علایم آن ذکر گردید.

– قندهای خوب:

قندهای بطی ء الجذب و پیچیده و یا مرکب هستند که نه تنها عالی بلکه ضروری نیز هستند. به دلیل این که ساختمان مولکولی این قندها از ساختمان سایر قندها پیچیده تر است، به آنها قندهای پیچیده و مرکب میگویند. جذب این قندها آرام و کند است بهعبارت دیگر قند خون را سریع بالا نمی برند. این قندها به تدریج و در درازمدت انرژی زاافتادن به ورطه هولناک سقوط قند خون جلوگیری شده و از تصادفات و سوانح جلوگیری میشود. به عنوان نمونه:

الف) صبحانه: نان سفید بدون سبوس و پنیر و چای شیرین، حداکثر تا ۲ ساعت دوام می آورد

ب) صبحانه: نان طبیعی و سبوس دار و کره و عسل، حدود شش هفت ساعت به فرد انرژی میدهد؛ فردی که صبحانه نوع (الف) را مصرف کرده است پس از مدت کوتاهی احساسی

در کلیله میشود، ولی فردی که نوع (ب) را مصرف کرده ممکن است تا ظهر فقط به آب ساده

آیا توجه کرده اید که بعضی افراد برای ماشین خود بیشتر از بدنشان ارزش قایلند. آنها برایاتومبیل خود بنزین سوپر، روغن موتور عالی مصرف میکنند و مرتب به علایم آن توجه می کنند ، ولی برای بدن خود به جای مواد مغذی و مفید چای، شیرینی جات، تنباکو و… تهیه میکشد و کمتر به علایم اخطاردهندهٔ بدن توجه میکنند. آیا آنها نمیدانند که راننده مهم تر ازوسیله نقلیه است؟ برای روشن تر شدن مطلب به این مثال توجه کنید:

سو خت قند طبیعی مانند سوختن چوب، خیلی آهسته و مداوم صورت میگیرد و خیلی دیر تمام می شود اما سوخت قند مصنوعی مانند سوزاندن کاغذ ، خیلی سریع و تند می سوزد و زود تمام می شود.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *