معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / انواع درمان گیاهی برای اسهال …
اسهال
اسهال

انواع درمان گیاهی برای اسهال …

انواع درمان گیاهی برای اسهال …

 

علت اسهال

علل اسهال متعدد است و میتواند علل همچون غذایی، دارویی و عفونی و مسمومیت ،داشته باشد.

علائم اسهال در اثر سردی معده 

ترش شدن غذا در معده، جوشش و چنگ شدن سر معده، پوسیده و گندیده شدن غذا

در معده که این خود باعث اسهال می باشد.

درمان اسهال در اثر سردی معده 

زیره ۵ گرم

بادیان ۵ گرم

عود ۵ گرم

زنیان ۵ گرم

جوز ۵ گرم

همه را نرم کوبیده در ۲۰۰ گرم گل قند حل کرده روزی سه قاشق مرباخوری استفاده نمایند.

یا شاه تره و سیاه دانه از هر کدام ۱۰ گرم به مدت سه روز جوشانده بعد از هر غذا میل نمایند.

بقیه درمان مثل معالجه در بدی هضم در مزاج سرد معدی است. در اینجا غذای سبک و زود هضم لازم است و خوردن غذاها با گرد سماق به بهبودی بیمار کمک بیشتری می نماید.

یا اینکه روی غذا روزانه بادیان، نعناع و شبات کوبیده بپاشند.

اگر صدا دستگاه گوارشی (قراقر) ونفخ زیاد باعث ناراحتی بیمار گردد از نسخه زیر استفاده نمایند.

درمان 1:

زیره سبز ۱۰ گرم

گشنیز ۵ گرم

کرو يا ((زيره سياه )) ۵ گرم

بلوط ۵ گرم

در سرکه ریخته پس از مدتی خارج کرده نرم کوبیده بعد از هر غذا یک قاشق مرباخوری میل نمایند.

درمان 2:

گلنار ۵ گرم

پوست نارنج ۵ گرم

کندر ۵ گرم

بسد ۵ گرم

سماق ۱۵ گرم

گشنیز ۵ گرم

مصطکی ۵ گرم

گل قند ۲۰۰ گرم

همه را توام کرده، نرم کوبیده در گل قند ریخته بعد از هر غذا یک قاشق غذاخوری کفلمه نمایند.

درمان 3:

کندر ۵ گرم

سماق ۱۵ گرم

عفض ۵ گرم

زیره ۵ گرم

بلوط ۵ گرم

تخم کرفس ۱۰ گرم

گشنیز ۵ گرم

زنیان ۵ گرم

همه را نرم کوبیده صبح و ظهر و شب یک قاشق مرباخوری کفلمه نمایند.

درمان 4:

کندر ۵ گرم

جورز هندی ۵ گرم

زنجبیل ۵ گرم

هل غرابی ۵ گرم

قرنفل ۵ گرم

نرم کوبیده در ۲۵۰ گرم عسل حل کرده، هر مرتبه یک قاشق مرباخوری مصرف شود.

درمان 5:

فوافل ۵ گرم

گل ارمنی ۵ گرم

گل سرخ ۵ گرم

پوست پسته ۵ گرم

عفضں ۵ گرم گلنار ۵ گرم

همه را نیم کوب کرده چهار روز صبح و عصر جوشانده، میل نمایند.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *