معماری
انواع سالادها
انواع سالادها

انواع سالادها

انواع سالادها 

سالادها عموماً از مواذ خام و عمدتاً از سبزیجات فصل تهیه می شوند. موادّی که سالاد را تشکیل میدهند دارای انواع ویتامین ها و املاح معدنی هستند که برای سلول های اندام های مختلف بدن بسیار مفیدند و الکترولیت های بدن را تنظیم می کنند. این مواذ علاوه بر داشتن ویتامین و موادّ معدنی، دارای فیبر گیاهی هستند که برای فعال کردن سیستم گوارش فوق العاده مفیدند و این امر در تأمین سلامتی انسان، دارای اهمیت زیادی است. برای تهیه  انواع سالادها بهتر است از سبزیجات فصل به طور کامل استفاده شود و اگر جوانه ها را به سالاد بیفزاییم نتایج مطلوبی از آن در پیشگیری از بیماری ها خواهیم گرفت. برای استفادهی بهینه از سالادها، بهتر است اولاً آنها را قبل از غذا میل کرد و ثانیاً آنها را خوب جوید. این امر از چاق شدن نیز جلوگیری می کند. اضافه نمودن جوانه ها منافع بی شماری را در بر دارد. جوانه  گندم از چروک شدن پوست جلوگیری کرده و باعث مشکی شدن موی سر می شود. مسأله  مهمی که یادآوری آن مفید است این است که جوانه  گندم سیستم غدد جنسی را در مردان و زنان فعال میکندچیزی که از اهمیت خاصی در زندگی خانوادگی افراد برخوردار است. اضافه کردن جوانه  بذر یونجه موجب جلوگیری از خون دماغ شدن وخونریزی زیاد در دوران عادت ماهانه  خانمها می شود. خداوند متعال نعمت های فراوانی به نام میوه جات و سبزیجات در اختیار ما انسان ها قرار داده که ما باید شکرگزار این نعمت های الاهی باشیم. توصیه ای که میشود این است که هیچ وقت مواد پخته شده و مواد خام را با یکدیگر ترکیب نکنید. سالادهایی که به صورت ترکیبی هستند عموماً ایجاد ناراحتی های گوارشی میکنند. سالادها معمولاً از تنوع رنگی خوبی برخوردار هستند و از این زاویه نیز ضامن سلامتی و نشاط انسان هستند. سالادها اشتها را تحریک، و سیستم گوارش را فعال می کنند. با استفاده ی مداوم و منظم از انواع سالادها، میتوانید جوانی، نشاط و شادابی را در زندگی خود و خانواده به ارمغان بیاورید.

سالاد کاهو

مواد لازم برای تهیه سالاد کاهو به شرح زیر است :

کاهو 6 برگ

خیار 1عدد

هویج یک قاشق مربا خوری

اب لیمو ترش تازه به مقدار لازم

نمک به مقدار کم

روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوری

جوانه  گندم 1 قاشق غذا خوری 

طرز تهیه

پس از شستن مواذ ذکر شده در بالا، آنها را در صافی قرار دهید تا آبآنها کشیده شود. پس از آن، کاهو و خیار را ریز خرد کرده، و هویج را نیز رنده کنید، سپس آنها را با جوانه  گندم خوب مخلوط کرده، نمک و پونه را نیز به آن اضافه نموده و در انتها، آب لیموترش تازه و روغن را به آن بیفزایید. این سالاد را قبل از غذا میل کنید و آن را خوب بجوید. این سالاد اشتهاآور است و برای کم خونی، رفع حالت تهوع مدام و ناراحتیهای کلیوی نیز بسیار مفید است.

این مقدار سالاد برای ۲ نفر کافی است.

ادامه این مطلب را می توانید در قسمت دوم مشاهده نمایید.

همچنین ببینید

غذای مناسب

سنین مختلف کودک و غذای مناسب آن سن (قسمت دوم)

سنین مختلف کودک و  غذای مناسب آن سن (قسمت دوم) کودک در این هنگام و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *