معماری
خانه / اشنایی با داروهای شیمیایی / اگر می خواهید دیابت خود را درمان کنید بدانید….
جایگزین های طبیعی داروهای شیمیایی دیابت
جایگزین های طبیعی داروهای شیمیایی دیابت

اگر می خواهید دیابت خود را درمان کنید بدانید….

اگر می خواهید دیابت خود را درمان کنید بدانید….

انسولین چیست؟

درمان مناسب دیابت به چیزی به مراتب بیش از انسولین، دارو و یا یک بسته مکمل غذایی نیاز دارد. در درجه نخست یک رژیم غذایی شایسته است، هرچند که رژیم غذایی به تنهایی کافی نیست. بیماران دیابتی، به ویژه از نوع ۱ نیاز زیادی به بسیاری از عوامل غذایی دارند. برای مثال، چون انسولین، انتقال ویتامین C به داخل سلول ها را تسهیل می کند، در بدن بسیاری از مبتلایان به بیماری قند ویتامین C کافی وجود ندارند. در نتیجه، با وجود مصرف نسبتاً کافی ویتامین C از طریق برنامه  غذایی،سیاری از بیماران مزبور دچار کمبود این ویتامین هستند. به طور خلاصه، فرد مبتلا به بیماری قند به ویتامین C بیشتری نیاز دارد. کمبود مخفی و مزمن این ویتامین در بدن بیماران قندی مشکلات فراوانی را به وجود می آورد که از آن جمله آمادگی بیشتر برای خونریزی (افزایش نفوذپذیری مویرگ ها)، بهبود بسیار کند زخم، افزایش سطح کلسترول و سرکوب سیستم ایمنی است. علاوه براین، نشان داده شده که تجویز ویتامین C با دوز بالا (مثلاًدر حدّ ۲ گرم در روز) از تجمع سوربیتول در سلول ها جلوگیری می کند. سوربیتول قندی است که به بسیاری از عوارض جانبی سوء دیابت، از جمله بیماری  چشم و اعصاب، مربوط می شود. سایر عوامل غذایی که مبتلایان به دیابت به آنها نیاز بیشتری دارند عبارت انداز: ویتامین E و B، کروم، روی، منگنز و منیزیم. تأمین این نیاز اضافی نیاز به مصرف مکمل  خوراکی دارد. در پژوهش  طبی نشان داده شده که عرضه عوامل غذایی کلیدی خاص به مبتلایان به دیابت، میزان قند خون آنان را کنترل می کند. در ضمن بسیاری از عوارض عمده بیماری قند نظیر بیماری قسمت شبکیه چشم، بیماری قلب، بیماری کلیه، آب مروارید حاصله از بیماری قند، بیماری عصبی را بهبود می بخشد. برای تکمیل سطح مواد کلیدی یادشده در بدن باید ترکیب خوبی از مولتی ویتامین ها و مواد معدنی درنظرگرفته شود. همچنین چندین کارخانه سازنده مواد غذایی تکمیلی، ترکیبات خاصی را جهت کمک به بیماران دیابتی به بازار عرضه می نمایند که واقعاً اگر طبیعی، ارگانیک باشند، تأثیر درمانی بسیار زیادی بر درمان دیابت خواهند داشت. علاوه بر مکمل  غذایی، پاره  گیاهان طبی نیز برای این بیماران مفید هستند. بسیاری از این گیاهان از زمان  گذشته برای درمان دیابت استفاده می شده اند و تحقیقات علمی اخیر تأثیرمثبت خیلی از آنها را تصدیقدیابت از مستندات کافی و دلایل علمی و آکادمیک برخوردارند. ابتدا به معرفی چندعنصر مهم و ریزمغذی و سپس به معرفی نمونه  گیاهی می پردازیم.

کروم چیست؟

کروم، به عنوان یک جزء اصلی کلیدی (عامل تحمل گلوکزا )از عوامل غذایی حیاتی برای بیماران دیابتی است. نشان داده شده که تکمیل برنامه غذایی با مقدار کروم، میزان قند خون ناشتا را کاهش داده، میزان تحمل گلوکز را بهبود بخشیده، سطح انسولین را پایین تر می آورد و حجم کل کلسترول و تری گلیسیرید را تقلیل می دهد، درحالی که میزان کلسترول HDL (مفید) را در خون افزایش می دهد. بهترین شکل مصرف کروم احتمالاً به صورت پلی نیکوتینات کروم است که از ترکیب کروم متصل شده با چند مولکول نیاسین بهتر از مصرف کروم تنها، سطح قند خون را بهبود می بخشد.

 مبتلایان به دیابت باید به برنامه غذایی روزانه خود حدود ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی گرم کروم اضافه کنند. علاوه براین، انجام تمرینات ورزشی و کاهش در مصرف شکر سفید و محصولاتی که از آرد سفید بدون سبوس تهیه شده اند نیز مهم است. ورزشی بر غلظت کروم در بافت ها می افزاید، درحالی که مصرف شکر سفید موجب دفع کروم از بدنمی شود.

منگنز چیست؟

منگنز از عوامل کمکی مهم در آنزیم  کلیدی و متابولیسم گلوکز است. در خوک  گینه ، کمبود منگنز به دیابت و تولد بچه خوک مبتلا به لوزالمعده غیرطبیعی و یا اصلاً فاقد لوزالمعده منجر می شود. نشان داده شده که مبتلایان بهدیابت، در حدود نصف منگنز افراد سالم را دارند. مقدار مصرف روزانه مناسب منگنز برای بیماران دیابتی حدود ۳۰ میلی گرم در روز است.

همچنین ببینید

آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی

آشنایی با آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی آرتروگرافی یا پرتو نگاری مفصلی چیست و روش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *