معماری
خانه / بیماری و عوامل ایجاد کننده / باخوردن میوه و سبزی سرطان را از خود دور کنید ….
مقابله با سرطان
مقابله با سرطان

باخوردن میوه و سبزی سرطان را از خود دور کنید ….

باخوردن میوه و سبزی سرطان را از خود دور کنید ….

 

از ۳۰-۲۰ سال پیش که تحقیقات و مطالعات راجع به تأثیر موادغذایی در روند سرطان توسط دانشمندان آغاز شده است در تمام موارد تأثیر قاطع میوه و سبزی به عنوان تریاق مبارزه با سرطان در تمام تحقیقات منعکس بوده است.

در این مورد دکتر پیتر گرینوالد مدیر قسمت پیش گیری و کنترل سرطان در مؤسسه ملی سرطان امریکا چنین میگوید:

هرچه بیشتر میوه و سبزی و گیاهان طبیعی خوراکی خورده شود احتمال مبتلا شدن به انواع سرطان نظير سرطان کولونو معده و سرطان پستانو حتی سرطان ريه کمتر می شود.

در مورد اغلب سرطان احتمال مبتلا شدن برای اشخاصی که زیاد میوه و سبزی میخورند نصف اشخاصی است که خیلی کم از میوه  و سبزی  استفاده می کنند. شواهد علمی و تحقیقاتی متعددی این حقیقت را نشان می دهد. در گزارشی که پس از مطالعه ۱۷۰ تحقیقات علمی که در ۱۷ کشور جهان انجام شده توسط دکتر گلادیس بلول ” از دانشگاه برکلی در کالیفرنیا منتشر شده است پیام فوق در تمام گزارش دیده می شود. و در تمام تحقیقات نشان داده شده است که در تمام مناطق جهان احتمال مبتلا شدن به سرطان برای اشخاصی که بیشتر میوه و سبزی میخورند در مقایسه با اشخاصی که در رژیم غذایی خودکمتر میوه وسبزی استفاده می کنند، ۵۰ درصد کمتر است.

این نظریه شامل سرطان ریه، کولون، پستان، عناق رحم، مری، دهان، معده، مثانه، لوزالمعده و تخمدان است.

بدیهی است تصور نشود که برای رسیدن به این هدف لازم خواهد بود که هر روز مقدار بسیار زیادی میوه و سبزی خورده شود، محققان در تحقیقات خود نشان داده اند که حتی اگر به جای هفته ای سه بار سعی شود که روزی دوبار از میوه  و سبزی استفاده شود خطر مبتلا شدن به سرطان ریه حتی برای اشخاصی که سیگار می کشند ۷۵ درصد کمتر است.

و این موضوع برای دانشمندان و محققان نیز تعجب آور است که چطور خوردن میوه و سبزی طبیعی خوراکی ممکن است تا این حد حتی برای اشخاصی که از دخانیات استفاده می کنند نیز مؤثر باشد ولی شواهد علمی به قدری قوی و نمایان و همه جاگیر است که دکتر بلوار میوه و سبزی را از نظر پیش گیری سرطان همانند داروهایی که آلودگی آب را از عامل میکروبی و با پال می کنند مؤثر میداند.

البته هیچ کس دقیقاً نمیداند که خوردن چقدر میوه و سبزی در هر روز چنین اثر شفابخش را برای اشخاص مختلف خواهد داشت ولی به طور کلی توصیه این است که اگر حداقل در هر روز دوبار از میوه و سه بار از انواع سبزی مختلفه مناسب در رژیم غذایی استفاده شود، این هدف تحقق خواهد یافت.

 

انواع میوه و سبزی برای مقابله با سرطان 

 

سیر، کلمبرگ، کلمبروکلی، گل کلم، کلمبروکسل، دانه سویا، هویج، کرفس، زردل، پیاز، چای، مرکبات نظیر پرتقال، گریپفروت، انواع لیموترش، دانه گندم کامل، دانه کتان، برنج قهوه ای، گوجه فرنگی، بادنجان، فلفل، خیار، سیب زمینی، طالبی، ریحان، ترخون، جو، انواع توت ، زنجبیل، شیرین بیان، نعناع، روزمری، مریمگلی، اورگانو، آویشن، جودوسر.

بدیهی است در انتخاب هریک از گیاهان خوراکی فوق باید دقت شود که برای شخص حساسیت زا نباشند.

 

همچنین ببینید

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی

همه چیز درباره شوک آنافیلاکسی شوک  آنافیلاکسی این بیماری بسیار خطرناک است و به مراقبت …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *