معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / با این خوراکی ها کبدتان را تقویت کنید!!!
تقویت کبد
تقویت کبد

با این خوراکی ها کبدتان را تقویت کنید!!!

با این خوراکی ها کبدتان را تقویت کنید!!!

تقویت کبد

اگر میل دارید که کبد را تقویت کنید ضمن این که از خوردن اسنفاج و چربی ها پرهیز می کنید از خوراکی هایی که کبد را تقویت می کنند بیشتر استفاده کنید، مانند: آب کدو، آب خرفه، آب انار، آب خیار، آبکاسنی تازه، آب جوشانده کاسنی، عرق کاسنی، لعاب اسفرزه، شربت لیمو، شربت سکنجبین، سکنجبین به، لیمو، اب جوشاندہی خارخاسک، شیرہ چهار تخمه، روغن زیتون، آب سیب درختی، جوز بویا، انجیر، به شیرین و خام، زیره  سیاه، شوید، آب دم کرده رقیق شاه تره، تخم گشوث، آب دمکرده  بادرنجبویه، آب دمکرده  سنبل الطیب، ترنجبین، ماء الشعیر، شربت غوره، آب عناب، آب زرشک، شربت زرشک

  • برای این که کبد تقویت شود بهتر است هر بار اترج، تمرهندی، تخم کشوث و تخم ترشک را مخلوط بجوشانید و آب آن را با آب انار مخلوط و به تدریج بنوشید.
  • • تباشیر هندی و گل محمدی از هر کدام ۵ مثقال، تخم کاسنی و تخم خرفه از هر کدام ۳ مثقالی، ریوند چینی و تخم کرفس از هر کدام ۲ مثقال همه را مخلوط کنید و بجوشانید. آب آن را صاف کنید و مقداری ۴ تخمه (تخم خیار، تخم گرمک، تخم هندوانه و تخم کدو) را بکوبید و در آن شیره بکشید، مقداری از آن را صبح ناشتا و بقیه را به تدریج میلفرمایید.
  •  تباشیر هندی کوبیده شده، آب جوشانده ریشه  کاسنی، لعاب اسفرزه و سکنجبین را مخلوط کنید و به مرور میل فرمایید.
  • نعناع خشک، ریوند چینی، انیسون، اسارون، تخم کرفس، قسط شیرین و قردمانا را مخلوط کنید و نرم بسایید. هر روز کمی از آن را با مقداری سکنجبین مخلوط کنید و بخورید.
  • • اقاقیا، صندل سرخ و صندل سفید از هر کدام ۱۰۰گرم، ریشه ی انجبار ۴۰ گرم همه را نرم بسایید و هر روز صبح، ظهر و شب هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را در دهان بریزید و با آب بخورید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *