معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / با خاصیت و مضرات گیاه نان در طب سنتی آشنا شوید…
گیاه نان
گیاه نان

با خاصیت و مضرات گیاه نان در طب سنتی آشنا شوید…

با خاصیت و مضرات گیاه نان در طب سنتی آشنا شوید…

نان

یکی دیگر از گیاهان دارویی که امروز به معرفی ان می پردازیم گیاه دارویی نان است . نان درخت نان از گیاهان گلدار و از خانواده توت می باشد. نام این گیاه از بافت میوه پخته آن گرفته شده که شبیه به نان تازه پخته شده است.
نام های دیگر این گیاه در طب سنتی عبارت است از:خبز – چورک.

ویتامین ها: “B و E در آن وجود دارد.

خواص درمانی نان:

۱- خشک آن را قطعه قطعه کنید و بلع نمایید. سکسکه یا فواق را آرام می کند.

۲- کسانی که زخم یا ورم معده دارند باید در طول روز دایم کمی نان خشک بخورند، نافع است.

 خوردن نان فطیر یا نانی که با آرد بسیار نرم پخته شده باشد، قابض و دیرهضم است و ایجاد انسداد مجاری میکند.

مصلح آن: کمپوت، قند و شیرینی می باشد.

همچنین ببینید

زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل

بررسی خواص طبی زوفا و زنجفیل خواص طبی زوفا( Hyssop) گرم و خشک سرفه و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *