معماری
خانه / اشنایی با داروهای گیاهی / با خواص بیشمارکدو (Cucurbita maxima)در طب سنتی آشنا شوید..
کدو
کدو

با خواص بیشمارکدو (Cucurbita maxima)در طب سنتی آشنا شوید..

با خواص بیشمارکدو (Cucurbita maxima)در طب سنتی آشنا شوید..

کدو (Cucurbita maxima)

اسامی عمومی دیگر: کدوی حلوائی، کدوی مسمائی، کدوی زرد، کدوی اسلامبولی، قرع، قباق، قرع عسلی.bhl-u

نامهای علمی دیگر : (Cucurbita maxima L.) 

نام خانواده: خانوادهٔ کدو (Cucurbitaceae).

نوع گیاه: بوته.

قسمت مورد استفاده: دانه و میوه.

مواد متشکله موثر: کوکوربیتین، بیونوزید، اسید کوکوربیک، لویسین، تیروزین، ویتامینها، رزین، روغن ثابت.

خواص درمانی: کدو را به عنوان پائین آورندهٔ قند خون، معالج سرماخوردگی و آنفولانزا، چاق کننده، جهت رفع خشونت سینه، سرفه و تشنگی، تبهای گرم، زخم رودهbuk و مثانه، سوزش ادرار به کار برده و دانه های آن را جهت درمان پروستات توصیه نموده اند و در استعمال خارجی آن را جهت اگزما و ناراحتیهای چشم مورد استفاده قرار میدهند.

موارد استعمال در پزشکی سنتی ایران: کدو در طب گذشته به عنوان پائین آورندهٔ قند خون، چاق کننده، رفع خشونت سینه، سرفه و تشنگی، تبهای گرم، زخم روده و مثانه و سوزش ادرار توصیه نموده و دانه های را جهت درمان ورم پروستات به کار می برده اند.

مقدار و دستور مصرف: مغز دانه کدو به مقدار ۱۰۰-۵۰ گرم همراه با روغن کرچک و عسل،

عوارض جانبی و سمیت: ندارد.

موارد عدم استعمال: ندارد.

 

همچنین ببینید

شفاف شدن صورت

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!!

شفاف شدن صورت با روش کاملا طبیعی!! شفاف شدن صورت، خوشرو شدن، باز شدن رنگ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *