معماری
خانه / درمان بیماریها با سرد نوشها و دمنوشهای گیاهی / با خواص و مضرات سکنجبین آشنا شوید
با خواص و مضرات سکنجبین آشنا شوید
با خواص و مضرات سکنجبین آشنا شوید

با خواص و مضرات سکنجبین آشنا شوید

با خواص و مضرات سکنجبین آشنا شوید

خواص و منافع سکنجبین و ضررهای آن

بزرگترین فواید سکنجبین که به ندرت در سایر نوشیدنیها وجود دارد، تقطیع اخلاط و تلطیف مزاج و باز کردن رگها بدون ایجاد گرمی است و این منافع در حرفه پزشکی بسیار سودمند و مفید است، زیرا که مهمترین فصل در حوزهٔ طب و حفظ سلامتی، جلوگیری از بسته شدن رگ ها” در بدن است و حتی پزشکان «داروها و غذاهای باز کننده رگها» را به نام «داروها و غذاهای سلامتزا» می شناسند و این بدان معنی است که اینها حافظ سلامتی هستند و همگی بر این امر اتفاق نظر دارند که سکنجبین در انسان های سالم ایجاد کنندهچنین منافعی است و این کار را بدون ایجاد گرمی انجام میدهد و از این روست که می توان سکنجبین را به صورت دائمی به کاربرد و اگر انسانهای سالم و تندرست برای این منظور چیزی غیر از سکنجبین استفاده کنند،

این چیزها باعث فرونشاندن گرمی و حرارت نمی شود اما این کار سبب میگردد که کبدهای آنان را گرمی دهد و باعث بیماری آنان گردد، و اما در باره نیاز افرادی از بیماران تب دار که خواستار باز شدن رگها در مجاری تنگ کبدی هستند به سکنجبین، نیاز به توصیه نیست زیرا که این امر روشن تر و واضح تر از آن است که نیاز به توصیه باشد، از این روست که هیچ گریزی از مصرف آن نیست و جایگزینی برای آن نبوده و جانشینی نیز برای آن وجود ندارد؛ زیرا که سکنجبین برای بیماران تبدار، جمعا باعث فرونشاندن تب، سردی کبد و باز شدن رگها و تقطیع اخلاط غلیظ آن در اطراف «روده بند» و در نواحی پایینی معده می شود،

و این بیشترین چیزی است که یک بیمار تبدار بدان نیاز دارد، و سکنجبین همچنین در تسکین تشنگی ناشی از التهاب معده و کبد تأثیر خوبی دارد که در شربتهای دیگر چنین تأثیری وجود ندارد، هرچند که شربتهای خنک کننده تر از «سکنجبین» نیز وجود دارند، اما آنها نمی توانند همانند سکنجبین، به سرعت حرکت کرده و به ناحیه کبد نفوذ کرده و خود را به سرعت به بخشی محدب کبد برسانند، و این امر به دو دلیل است، اول اینکه، این شربت ها حالت قبض کنندگی دارند، مانند شربت های تهیه شده از «به» و «سیب» و سایر میوه ها که دارای حالت قبض کنندگی و ترشی هستند، و دوم، این که شربتهای مذکور به غایت سرد بوده و کند حرکت هستندمانند میوه ترنج و یا آب کاملاً سرد.

همچنین ببینید

سکنجبین گل سرخ

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟

سکنجبین گل سرخ را چگونه تهیه کنیم …؟؟   گل سرخ چیست ؟ گل سرخ …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *