معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / با خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند در طب سنتی آشنا شوید
خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند
خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند

با خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند در طب سنتی آشنا شوید

با خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند در طب سنتی آشنا شوید

خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه «خوراک سوپ جو با پاچه ی گوسفند» به شرح زیر است:

جوی پوست کنده یا پرک شده  ۱ پیمانه

گشنیز و جعفری پاک شده ۲۰۰ گرم

هویج فرنگی متوسط ۱ عدد

قارچ خلال شده 100 گرم 

پونه کوهی 1قاشق مربا خوری 

ادویهجات (نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل) به مقدار لازم

روغن زيتون يا روغن مايع  ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط ۱ عدد

آب لیموترش تازه به مقدار لازم

پاچه گوسفند ۱ عدد

به مقدار لازم نمک

طرز تهیه خوراک سوپ جو با پاچه گوسفند:

این سوپ دقیقا مثل سوپ جوی گیاهی تهیه می شود، با این تفاوت که پاچه گوسفند به آن اضافه میگردد

این مقدار غذا برای 4 تا ۵ نفر کافی است.

همچنین ببینید

بورانی کنگر

بورانی کنگر در طب سنتی

بورانی کنگر در طب سنتی مواد لازم کنگر پاک کرده یک کیلو ماست نیم کیلو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *