معماری
خانه / دمنوش های گیاهی شفابخش / با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…
سرکه انگبین
سرکه انگبین

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

با طرز تهیه سرکه انگبین در طب سنتی آشنا شوید…

سرکه انگبین

انگبین مواد شیرینی هستند که به طور طبیعی به صورت صمغی شکل روی درختچه های خاردار تشکیل می شوند. این مواد از دیرباز به عنوان داروی شفابخش و اکسیری برای جوان ماندن و طول عمر و غذای مقوی برای…

مواد لازم:

شکر قهوه ای: ۴ پیمانه

سرکه انگور:1/2 پیمانه

عرق نعناع: ۱ پیمانه

روش تهیه سرکه انگبین:

تمام مواد را با هم در ظرفی ریخته و به هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند و با حرارتبسیار کم و ملایم حدود ۲ الی ۳ ساعت می پزیم تا قوام بیاید و کمی غلیظ شود. وقتی شربت آماده شد، اجازه می دهیم خنک شود و در ظرف مورد نظر می ریزیم.

طبع و خواص نوشیدنی:

گرم وتر – مفید برای کبد و کلیه

خواص درمانی انگبین ها
به طور کلی همه انگبین ها دارای ویتامین های مختلف، املاح معدنی، قند، الکل و لعاب هستند. این مواد بسیار خنک و مقوی بوده و سرشار از ویتامین D و کلسیم هستند، بنابراین برای معالجه و پیشگیری نرمی استخوان اثری نیکو و موثر دارند.
این مواد به مقدار کم ملین و به مقدار زیاد مسهل هستند، بنابراین از یبوست و بواسیر جلوگیری می کنند و مهم ترین و بهترین مسهل برای اطفال و سالخوردگان به شمار می روند. انگبین ها حرارت و التهاب درونی را تسکین می دهند و چون وارد دهان می شوند عطش را برطرف می کنند. همچنین سینه و گلو را نرم کرده و سرفه را تسکین می دهند.
انگبین ها ضدعفونی کننده پوست بوده و رنگ چهره را باز می کنند. این مواد شیرین به دلیل دار ا بودن الکل، خاصیت ضدعفونی کننده دارند و میکروب ها و قارچ ها را از بین می برند. همچنین انگبین ها دارای چندین نوع آنتی بیوتیک هستند که برای انسان هیچ گونه ضرری ندارند.
این مواد به علت داشتن اشعه رادیواکتیو اثر داروها را چند برابر می کنند، میکروب های بیماری را از بین می برند، به دلیل دارا بودن عوامل زنده از مسمومیت های غذایی جلوگیری می کنند. بهترین دوست کبد و دافع بیماری های مربوط به آن و بیماری های عفونی هستند.
انگبین ها به علت وجود منیزیم از سرطان ها پیشگیری و از پیشرفت آن جلوگیری می کنند. شیرینی آنها نه تنها برای دهان و دندان مضر نیست، بلکه دندان ها را سفید و لثه ها را محکم می کنند.
این مواد کمبودهای غذایی را جبران و ترشحات غدد داخلی و بزاق را تعدیل کرده و مویرگ ها را باز و از سکته قلبی جلوگیری می کنند و برای رفع ضعف جسمانی، دل درد، بیماری های گوارشی، درمان قطعی زخم معده، کم اشتهایی و بی خوابی مفید هستند.
اگر شیر را با انگبین مخلوط و شیرین کنید و آن را به صورت بمالید، برای طراوت گونه بسیار موثر است. در فصل زمستان با مصرف یک لیوان شیر مخلوط با شیرخشت از سرماخوردگی و سینه پهلو در امان می مانید.
همچنین شما می توانید به جای شکر و قند مصنوعی از انگبین ها استفاده کنید و به کودکان خود به جای شربت قند، انگبین بدهید تا استخوان بندی آنها محکم شده و زود دندان دربیاورند.
سالمندان نیز توجه داشته باشند، می توانند به جای استفاده از قند مصنوعی از شهد انگبین ها که دارای موادی زنده و فعال هستند، استفاده کنند.
برای درمان تب های حاد، آبله مرغان، حصبه، اسهال خونی، بواسیر و پیدا شدن خون در ادرار از خوردن ترنجبین خودداری کرده و به جای آن شیر خشت میل کنند.

همچنین ببینید

جوش های پوستی مزمن

با داروی ضد جوش های پوستی مزمن آشنا شوید…

با داروی ضد جوش های پوستی مزمن آشنا شوید… درمان جوش صورت آکنه یا جوش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *