معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / با طرز تهیه سوپ جو در طب سنتی آشنا شوید
سوپ جو
سوپ جو

با طرز تهیه سوپ جو در طب سنتی آشنا شوید

با طرز تهیه سوپ جو در طب سنتی آشنا شوید

سوپ جو 

مواد لازم برای ۳ نفر :

جو پرک یک استکان

soup_joo

هویج 200گرم

رب  یک قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار کافی

جعفری خرد شده  یک قاشق غذاخوری

رو غن به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ جو:

ابتدا پیاز را در روغن مایع (کنجد و زیتون بهتر است) سرخ نموده کمی که سرخ شد پیاز، رب و زردچوبه را به آن اضافه نموده یک سر تفت داده آنگاه هویج و جو پرک را همراه آب به آن اضافه کرده پس از جوش آمدن حرارت را کم کرده پس از پختن و لعاب دادن جعفری و ادویه را به آن اضافه می نمائیم.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *