معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / با غذای سنتی ایرانی حلیم شله قلم کار با کشک در طب سنتی آشنا شوید
حلیم شله قلم کار با کشک
حلیم شله قلم کار با کشک

با غذای سنتی ایرانی حلیم شله قلم کار با کشک در طب سنتی آشنا شوید

با غذای سنتی ایرانی حلیم شله قلم کار با کشک در طب سنتی آشنا شوید

حلیم شله قلم کار با کشک

ash-yasgroup-ir_

موادّ لازم:

مواد لازم برای تهیه «حلیم شله قلم کار با کشک» به شرح زیر است:

گوشت سرسینه  گوسفند 750 گرم 

گندم با پوست500 گرم 

نخود نصف پیمانه

لوبیاچیتی ولوبیا سفید ولوبیا قرمزاز هر کدام نصف پیمانه

عدس ۱ پیمانه

جو پوست کنده ۱ پیمانه

هل ، دارچین و زنجبیل و رعفران و فلفل و زنجبیل مجموعا 2 قاشق مربا خوری

پیاز ٢ عدد

پونه کوهی ۲ قاشق غذاخوری

سیر 1 حبه درشت

نعناع خشک  ۱ قاشق مرباخوری

کشک ساییده ۱ کیلوگرم

مغز گردوی چرخ شد ه ۱۵۰ گرم

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم شله قلم کار با کشک:

ابتدا گوشت را شسته و در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود،

سپس آن را همراه با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب قرار داده و روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد کف گوشت را گرفته و ۱ عدد پیاز خلال شده را با مقداری از ادویهجات به آن بیفزایید و صبر کنید تا به مرور پخته و آماده شود. اکنون حبوباتی را که از شب قبل پاک کرده و شسته و خیس کرده اید، با همان آب، در یک ظرف مناسب ریخته و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد. بعد از جوشیدن، شعله  اجاق را تنظیم کنید و پیاز خلال شده و بقیه  ادویه جات را به حبوبات بیفزایید و صبر کنید تا پخته و آماده شود. بعد از پختن گوشت و حبوبات، آنها را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید، به طوری که غذا یکنواخت شود و جا بیفتد. اکنون کشک را همراه با سیر و نعناع خشک در مخلوط کن ریخته و مخلوط کرده و اماده کنید. غذا را در ظرف مناسب کشیده، مقداری روغن و کشک به آن اضافه کرده و یک قاشق غذاخوری مغز گردوی چرخ شده نیز روی آن بپاشید و میل کنید.

این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم است و حتماً از خوردن آن لذت خواهید برد

حلیم شله قلم کار اگر درست پخته شود، به خوبی کش میآید و لذت بخش است.

این مقدار غذا برای ۸ تا ۱۰ نفر کافی است.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *