معماری
خانه / مطبخ طب سنتی / با غذای سنتی ایران خوراک جغوربغور در طب سنتی آشنا شوید
با غذای سنتی ایران خوراک جغوربغور در طب سنتی آشنا شوید
با غذای سنتی ایران خوراک جغوربغور در طب سنتی آشنا شوید

با غذای سنتی ایران خوراک جغوربغور در طب سنتی آشنا شوید

با غذای سنتی ایران خوراک جغوربغور در طب سنتی آشنا شوید

خوراک جغوربغور

img_1014-copy

مواد لازم:

موادلازم برای تهیه  «خوراک جغوربغور» به شرح زیر است:

روده  گوسفند ۲۵۰ گرم

جگر سفید نصف ۱ عدد

جگر سياه یک چهرم 1 عدد

پیاز درشت  1عدد

نای گوسفند1 عدد

گوجه فرنگی 700 گرم

هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل و زعفران  مجموعا ۲ قاشق مرباخوری

روغن مایع5 تا 6قاشق غذا خوری 

مغز لیمو عمانی 4 قاشق غذا خوری

 نمک به مقدار لازم 

طرز تهیه خوراک جغور بغور:

احشاء گوسفند را به صورت نگینی درشت درشت خرد کرده و خوب بشوییدو در صافی بریزید تا آب آن کشیده شود، سپس در یک ظرف مناسب ریخته وهمراه با چند لیوان آب، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد پیاز خلال شده و ادویه جات را به غذا بیفزایید و صبر کنید تا به آرامی بپزد. بعد از نیم پز شدن مواد درون ظرف، روغن و مغزلیمو عمانی را به آن اضافه کنید. سپس گوجه فرنگی ها را نیز شسته و از عرض برش داده و روی غذای در حال پخت بچینید و صبر کنید تا پخته شود و جا بیفتد. ۵ دقیقه مانده به آماده شدن غذا، نمک را به آن اضافه کنید. بعد از آماده شدن غذا، آن را در یک ظرف مناسبب کشیده و همراه با سبزیجات آن را میل کنید.

خوراک جغوربغور غذایی خوشمزه و خوش عطر، و از غذاهای سنتی ایران به خصوص تهران قدیم است.

این مقدار غذا برای ۵ تا 6نفر کافی است.

همچنین ببینید

خوراک نرگسی با گوشت

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی

طرز تهیه خوراک نرگسی با گوشت در طب سنتی خوراک نرگسی با گوشت مواد لازم: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *