معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / با مراقبت از کبد سیستم ایمنی بدن را افزایش دهید
کبد و سیستم ایمنی و حساسیت ها
کبد و سیستم ایمنی و حساسیت ها

با مراقبت از کبد سیستم ایمنی بدن را افزایش دهید

با مراقبت از کبد سیستم ایمنی بدن را افزایش دهید

اگر دچار آلرژی های مزمن هستید، کبدتان را پاکسازی کنید و به تقویت کننده های کبد روی آورید تا سالم شوید. اگر سد کبد نباشد سم ها وغذاهایی که خوب هضم نشده اند وارد جریان خون می شوند و در داخل بدن به جایی میرسند که سیستم ایمنی باید با آنها مقابله کند. این مواد سمی به سلولهای اندام های دیگر بدن و سیستم ایمنی آسیب می رسانند، آن وقت انواع نشانه های اختلال سیستم ایمنی، مانند: دانه های پوستی، آلرژی ها (مانند: تب یونجه، کهیر، تنگی نفس) وبیماری های خود ایمنی “” مانند: التهاب مفاصل و عارضهٔ شایع و فراوان امروزی که خستگی مزمن میباشد، به وجود میآید. طب رایج با انواع داروهای ضد التهاب و سرکوب گر سیستم ایمنی علایم این بیماری ها را از بین میبرد.

چنین عملی در مورد بیماریهای حاد ممکن است ضروری باشد اما استعمال این داروها در بلندمدت بار کبد را که باید سموم این داروها را بشکند و به متابولیت های بی ضرر تبدیل کند، سنگین میکند و گاهی خود این داروها موجب بیماری کبد می شوند. بدین ترتیب می بینیم با این که سیستم ایمنی، بدن ما را از بسیاری خطرها حفظ میکند، اما این کبد است که باید جلوسنگین شدن بار سیستم ایمنی بدن را بگیرد.

وقتی شما کبدتان را پاکسازی کنید و از مصرف مواد مضر مانند: شکر سفید و… خودداری کنید؛ هم به تقویت سیستم ایمنی کمک کردهاید و هم از بسیاری بیماری ها رهایی می یابید. برای نجات از خستگی مزمن با رژیم پاکسازی کبد، به خود و کبدتان کمک کنید. آیا میدانید؟ – خوردن مسکن ها و خصوصاً استامینوفن، برای کبد سم است. – الکل و قهوه دو عامل مسموم کنندۀ کېد هستند. – چای شیرین، کبد شما و فرزندانتان را مسموم میکند. به این نکتهٔ مهم توجه کنید: از نظر طب سنتی، چای دارای طبع گرم و خشک میباشد و کبد نیز طبع گرم و خشک دارد، بنابراین غذاهای سرد و تر می خواهد، و خوردن قهوه، چای و نوشابه های غیرطبیعی که طبع گرم دارند برای کبد در حکم سم می باشند؛ در عوض، شربت سکنجبین، دوغ، شربت خیار، زرشک، عناب، خاکشیر، عرق شاتره، کاسنی و بیدمشک، به حال کبد مفید می باشند.

– پس از سن ۵۵ سالگی کبد به مراقبت بیشتری نیاز دارد، زیرا در این دوران وزن و حجمکبد کاهش مییابد و جریان خون کند میشود و سلول های کبد غالباً بزرگتر می شوند تا کاهش جریان خون را جبران کنند. سن که بالا می رود از توانایی کبد در رویارویی با داروها کاسته میشود و سنتز پروتئینها در کبد کم می شود و احتمال بالارفتن کلسترول و سنگ کیسهٔ صفرابیشتر می شود.

برای رهایی از چنگ بیماریهای دژنراتیو” که با سالمندی افزایش مییابد و برای به دست آوردن سرزندگی و شادابی، غذاهای پاککننده (مانند: سوپ جو، سیرابی، لبو، کدو، بامیه، برگ چغندر) و غذاهای تقویت کننده (مانند: جگر سفید، شربت عسل + خاکشیر + اسفرزه، سوپ ماهی) مفید است. و با اجتناب از قند و چای و الکل و داروها، جلو این تغییرات نامطلوب را بگیرید. – اگر زبانتان باردار است یا صبح که بلند می شوید دچار بوی بد دهان هستید و اگر دفع نامنظم مدفوع، یبوست و نفخ شکم دارید، به داد کبدتان برسید؛ این علائم غالباً نتیجهٔ تنبلی کار کبد است.

تنبلی کبد باعث میشود که مقدار زیادی از متابولیت های سمی، وارد جریان خون شود و بر کار مغز اثر بگذارد و از دقت و کارایی مغز کاسته شود و در نتیجه به کج خلقی و افسردگی می انجامد. – حافظه و تمرکز فکری، وابسته به توانایی کبد و تنظیم ترکیبات شیمیایی خون در آن می باشد. اگر می خواهید خود و کودکانتان احساس آرامش کنید و به روشنی ذهنتان افزوده شود از غذاهای مسموم کننده کبد، مانند: انواع غذاهای کارخانه ای، صنعتی، شیمیایی، سرخ کردنی ها و مواد محرک، مانند: قهوه، چای، نوشابه، شکلات و شکر سفید، شیرین کننده های مصنوعی، رنگهای غذایی و غذاهای سرپایی (مانند اسنک) اجتناب کنید. این مواد شیمیایی در کبد انباشته می شود و سرانجام از سد صافی سلولهای کبد می گذرند و وارد جریان خون می شوند.

سپس این مواد شیمیایی مضر، در سلول های اندامهای مختلف بدن، مانند ماهیچه ها و مفصل ها ادغام میگردند و بدین ترتیب بافت های بدن به تدریج مسموم و شیمیایی می شوند. سیستم ایمنی بدن، این سلولهای آلوده به مواد شیمیایی را مهاجمانی بیگانه می پندارد که باید نابود شوند، بنابراین پادتن” تولید میکند و با آن به سلولهای خودحمله میکند. منشأ بیماری های ناشی از سیستم ایمنی بدن (خودایمنی) همین امر است. سیستم ایمنی به بافت هایی حمله میکند که برای حافظت از آن به وجود آمده است.

اگر به بیماریی مبتلا هستید که عامل آن سیستم ایمنی بدن خود شماست (بیماریهایاتو ایمون) مانند آلرژی های مختلف، باید حتماً از غذاها و سمومی که بار کبد را سنگین میکنند اجتناب کنید و به غذاهای پاک کننده و آزاد کنندهٔ کبد روی آورید تا بدنتان از مواد شیمیایی پاک شود و بار مزاحمی که بر سیستم ایمنی بدن سنگینی میکند، سبک گردد. یکی از این برنامه ها استفادهٔ دوهفته ای از سوپ جو یا آش آبغوره در ظهر و شب به همراه سالاد و استفاده فراوان از میوه ها و سبزی ها تازه در این مدت است. در این برنامه صبح ها شربت عسل + خاکشیر و لیمو ترش، و تا ظهر فقط از میوه ها استفاده کنید و در روز پانزدهم با مصرف یک مسهل، مانند:دم کرده گل سرخ یادم کردهٔ سنا +گل محمدی + تخم گشنیز، بدنتان را پاکسازی کنید.

همچنین ببینید

چگونه از سرطان پیشگیری کنیم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟قسمت دوم

برای پیشگیری از سرطان چه کنیم؟ تحقیقات نشان داده اند که به دلیل مصرف زیاد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *