معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / با مواد خوراکی ضد ویروس در طب سنتی آشنا شوید….
با مواد خوراکی ضد ویروس در طب سنتی آشنا شوید....
با مواد خوراکی ضد ویروس در طب سنتی آشنا شوید....

با مواد خوراکی ضد ویروس در طب سنتی آشنا شوید….

با مواد خوراکی ضد ویروس در طب سنتی آشنا شوید….

مواد خوراکی که دارای فعالیت ضدویروسی هستند

سیب، آب سیب، جو، قهوه، کلم، زنجبیل، سیر، انگور، آب انگور، آبلیموترش تازه، قارچ (بخصوصی قارچ سیاه شی ئی تیک)، آب پرتقال، هلو، آب آناناس، آلو، آب آلو، تمشک، گیاه مریم گلی، خزههای دریائی، نعناع، توت فرنگی، چای، مارچوبه، آووکادو، پرتقال و به طور کلی آبمیوهها.

 مواد شیمیائی موجود در مواد خوراکی که دارای خاصیت ضدویروسی هستند

گلوتاتیون ” در مارچوبه، آووکادو، هندوانه، کلمها و مرکبات، لنتینان در قارچ سیاه شی ئی تیک، کوورستین” در پیاز قرمز وزرد، انگور قرمز و کلم بروکلی، مهارکنندههای پروتئاز در لوبیا خشک، ذرت، مغزهای گیاهی و دانه های گیاهی.

معروف ترین مواد غذایی که دارای خاصیت ضد ویروسی هستند

سیر : دارای خواص بی نظیر ضد ویروسی و ضد میکروبی بوده وبه کاهش ابتلا به بیماری های تنفسی کمک می کند.برای پیشگیری از سرما خوردگی مصرف مداوم سیر (پس از یک سالگی ) توصیه می شود.
پیاز : به دفاع بدن در برابر عوامل ویروسی ،میکروبی و قارچی کمک می کند
عسل : نتایج پژوهش‌های جدید نشان می‌‌دهند که عسل حاوی خواص آنتی‌باکتریال فوق‌العاده است و به همین دلیل برای مقابله با ویروس‌ها و باکتری مفید است. در نتیجه شما را از آنفلوانزا و سرماخوردگی در امان نگه می‌دارد. قرن‌هاست که از این ماده غذایی مفید به صورت دارو و برای مقابله با بیماری‌های تنفسی و ویروسی استفاده می‌شود. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌‌دهند که عسل یک اکسپکتورانت (کاهش دهنده خلط‌ها و روان کننده آن‌‌‌ها) طبیعی است و برای درمان آسم و دیگر مشکلات تنفسی موثر عمل می‌کند.
آویشن: آویشن خواص ضد میکروبی , ضد ویروسی وضد قارچی دارد و این به خاطر وجود ماده‌ای به نام تیمول است , در تحقیقی دربارهٔ اثرات گیاهان درمنه، اسطوخودوس و آویشن شیرازی بر روی باکتری‌های Staphylococcus aureus، Pseudomonas aeruginosa و Klebsiella pneumonia که در سال ۲۰۱۴ انجام شد، مشاهده شده است که هر ۳ اسانس دارای اثر مهار کننده بر روی باکتری‌های بیماری‌زا هستند اما اسانس گیاه آویشن شیرازی دارای اثر بهتری در مهار باکتری‌ها نسبت به اسانس گیاهان دیگر داراست.
کلم بروکلی : مصرف روزانه کلم بروکلی باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.
چغندر: به رشد باکتری های مفید در هنگام مصرف انتی بیوتیک ها کمک می کند و خاصیت ضد ویروسی دارد
زردچوبه : زردچوبه یک سم‌زدای قوی است که از خاصیت ضدالتهابی برخوردار است. زردچوبه همچنین از بدن در برابر صدمات مواد رادیکال آزاد، و از جگر در برابر ترکیب‌های سمی محافظت می‌کند، از تراکم پلاکت‌های خونی جلوگیری می‌کند، کیسه صفرا را به‌کار می‌اندازد، از بدن سم‌زدایی می‌کند، و به تقویت سیستم دفاعی بدن یاری می‌رساند. ماده موجود در زردچوبه، «کورکومین» عامل اصلی این اثرات است.
لیموترش : لیموترش حاوی خواص آنتی‌باکتریایی و ضدویروسی است و برای ناکار کردن میزان زیادی ویروس و باکتری موثر عمل می‌کند. بنابراین شما را از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها بخصوص بیماری‌های ناحیه تنفسی حفظ می‌کند. در نتیجه توصیه می‌کنیم همیشه در سبد خریدتان لیموترش را جا بدهید
زنجبیل: دارویی قدیمی، خواصی همیشگی , ریشه زنجبیل به دلیل دارا بودن خواص درمانی و میزان بالای آنتی‌اکسیدان شهرت زیادی دارد. این ریشه قوی به تحریک سیستم ایمنی بدن کمک کرده و به این ترتیب از نفوذ و جولان ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌زا (سرماخوردگی، آنفلوانزا، سرماخوردگی،آسم و غیره) جلوگیری می‌کند. زنجبیل باعث افزایش ترشح مخاط شده و علائمی از قبیل سرفه و گلودرد را کاهش می‌دهد. گفتنی است که این ماده غذایی به ظاهر ساده خواص ضدباکتریایی، ضدعفونی‌کنندگی و ضدالتهابی دارد و یک سم‌زدا و آنتی‌هیستامین طبیعی محسوب می ‌شود.
زعفران و دارچین منابع غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که سیستم ایمنی را تقویت می‌کنند. برای رسیدن به خواص درمانی این ادویه‌ها لازم است روزانه یک قاشق چای‌خوری از آن‌ها را مصرف کنید. بد نیست آن‌ها را به وعده‌های غذایی وارد کنیم؛ مثلاً چای دارچین می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای صبحانه باشد.
چای سبز : چای سبز منبع فوق‌العاده‌ی آنتی اکسیدان اپی گالو کاتشین – ۳ – گالات (EGCG) است که یک ماده‌ی ضدویروس قوی محسوب می‌شود.

همچنین ببینید

شليل

از خواص درمانی شليل غافل نشوید!

از خواص درمانی شليل غافل نشوید! شليل  اعتقاد بر این است که شلیل یکی از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *