معماری
خانه / درمان بیماری ها با داروهای گیاهی / با مواد طبیعی صورتتان را زیبا کنید!!
زیبا کردن پوست صورت
زیبا کردن پوست صورت

با مواد طبیعی صورتتان را زیبا کنید!!

با مواد طبیعی صورتتان را زیبا کنید!!

زیبا کردن پوست صورت

اگر دوست دارید پوست صورت زیبایی داشته باشید، باید از خوردن زنیان، زیره، نوشیدنی های جوهردار یا الکلی یا خوراکی های ناگوار و گل خواری و خوردن غذاهای چرب یا سرخ کرده یا محرک، همچنین قرار دادن پوست صورت در معرض نور خورشید و مطالعه هنگام خواب و نیز از بی خوابی شبانه پرهیز کنید و در مقابل از خوراکی های شاداب کننده پوست بیشتر استفاده کنید، مانند: آب پرتقال، گلابی، هلو، آلوچه، انار، رب انار، خرما، گیلاس، کلم، تره فرنگی، انجیر ، کشمش ، انگور ، چغندر ، آب هویج ، مرزه ، اسفناج ،ترب، تربچه، تره، نخود، عدس، زردچوبه، زعفران، مغز دانه  به، جگر، تخم کبوتر خام، سیر، پیاز، ماء الشعیر، مربا هلیله، اگیرترکی، اطریفل، میخک، سعد کوفی و گل زوفا.

روش زیبا کردن پوست صورت

برای زیبا کردن پوست صورت می توانید قلع را بسوزانید تا خاکستر شود و طوری که به دهان نرسد (چون سمی و کشنده است) گاهی به صورت بمالید.

سیاه دانه را نرم بسایید و با کمی پودر صابون مخلوط کنید و صورت را با آن بشویید.

قرنفل، هیل قرابی، زرمباد و هلیله  سیاه از هر کدام ۵ گرم، سنامکی ۲۵ گرم، پوست هلیله  زرد ۱۰ گرم و قند یا شکر ۱۰۰ گرم، همه را نرم بسایید، بعد با یک کیلو عسل مخلوط کرده و صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل کنید.

شب، ترشی خیار بخورید و بخوابید و مقداری قرنفل کوبیده را همان شب بخیسانید و فردای آن روز  صاف کرده و آب آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید.

یک دسته جعفری را در آب بجوشانید و یک هفته صبح و شب صورت را با آب آن بشویید.

شنبلیله کوبیده را بر صورت ضماد کنید.

آب ترب را با عسل مخلوط و بر صورت ضماد کنید.

آب انگور را با پنبه خوب به صورت بمالید و بگذارید تا خشک شود، بعد از ۳۰ دقیقه کمی جوش شیرین در مقداری آب گرم ریخته و صورت را با آن بشویید

نارنج یا پرتقال را ورقه ورقه کرده و روی صورت گذارید یا آب آن را بمالید.

مقداری کدو حلوایی کاملاً پخته شده را له کنید و به صورت بمالید و پس از نیم ساعت بشویید.

سوسن زرد را کوبیده و بر صورت ضماد کنید.

بیست گرم بنفشه  فرنگی خشک را در نیم لیترآب سرد 2 ساعت بخیسانید و بعد از چند دقیقه بجوشانید ،سپس ۱۰ دقیقه هم دم کنید و پس از صاف کردن روزی سه تا چهار فنجان از آب آن را بنوشید و چند هفته ادامه دهید

نخود را بخیسانید و آب آن را به صورت بمالید.

کندش، زعفران، مرصاف، مصطکی و کمی رناس را کوبیده با آب پیاز مخلوط کنید و به صورت بمالید.

اشنان سبز، آرد باقلا، ارد جو، به دانه، تخم خربزه، تخم خیار، کف دریا و گل ارمنی را با هم مخلوط کرده و نرم کنید، سپس کمی از آن را با شیر مخلوط کرده و به صورت بمالید

. دارچین، زنجبیل، هلیله سیاه، شیطرج، فلفل سیاه، بابونه  شیرازی و نخود الوند از هر کدام ۵ گرم و آمله  مقشر، ثعلب و تخم مغز میوه کاج از هر کدام ۱۰ گرم، همه را نرم بسایید، بعد با ۲۰ گرم پودر نارگیل، یک کیلو مویز بی دانه  کوبیده شده و یک کیلو عسل مخلوط کنید و هر روز صبح، ظهر و شب، هر مرتبه یک قاشق شربت خوری از آن را میل فرمایید.

همچنین ببینید

جو سياه و يولاف (جو دوسر)

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی

خواص جو سياه و يولاف (جو دوسر)از منظر طب سنتی جو سياه و يولاف (جو …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *