معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / با میوه گل سرخ یا hip در طب سنتی آشنا شوید
hip چیست وچه خواصی دارد
hip چیست وچه خواصی دارد

با میوه گل سرخ یا hip در طب سنتی آشنا شوید

با میوه گل سرخ یا hip در طب سنتی آشنا شوید

hip چیست  وچه خواصی دارد

با افزایش رویکرد جامعه به استفاده از گیاهان دارویی و فراورده های مختلف آن، برخی اسامی بر روی برچسب های تبلیغاتی این مواد بویژه در انواع خارجی دیده می شود که در اینجا به معرفی یکی از آنها پرداخته می شود. hip یا hep به ترتیب نام انگلیسی و ایرلندی میوه انواع رز است که از ریشه لاتین هپانتیوم که نام گیاهشناسی این نوع میوه است گرفته شده است. معادل فارسی ان را می توان کوزه معنا کرد که بدلیل کوزه شکل بودن میوه انواع رز است. این شکل میوه در گل محمدی، نسترن و انواع گل رز زینتی دیده می شود.

استفاده از میوه گل نسترن در قرون وسطی رواج داشته و زمانی در میان عامه مردم برای بیماری های قفسه سینه مصرف می شده است. میوه رز منبع طبیعی ویتامین C می باشد که موجب کاربرد گسترده آن در مکمل های ویتامین طبیعی ، چای و محصولات متنوع دیگر از جمله سوپ و مارمالاد شده است. اگرچه این محصولات، به لحاظ تاریخی، مکمل غذایی به شمار می امدند، ولی به عنوان داروی ملین و ادرار اور نیز مصرف شده اند. پیش تر، میوه رز به عنوان نوشیدنی مغذی برای کودکان و همچنین به منظور طعم دهنده در چای و مربا استفاده می شد. در سالهای اخیر علاقه مندی به استفاده از میوه های انواع رز بعلت ارزش تغذیه ای بالا و نقش مهم انها در حفظ سلامتی افزایش چشم گیر یافته است.

ترکیبات مهم میوه  گل سرخ

میوه گل سرخ حاوی ویتامین ها  میباشد. از  ترکیبات این میوه، پکتین (۱۱ درصد)، تانن ها (۲ تا ۳ درصد)، اسید سیتریک و اسید مالیک، فلاونوئیدها، رنگدانه های زرد و قرمز مخصوصاً کاروتنوئیدها به میزان ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلی گرم در کیلوگرم (بویژه بتاکاروتن)، وانیلین، اسانس و قندهایی مانند سوکرز، فروکتوز و گلوکز است. . معمولا پس از برداشت، با گذشت زمان، ارزش غذایی میوه ها کاهش مییابد. ممکن است میزان ویتامین C میوه گل سرخ  در هنگام خشک کردن از بین برودمقداری ویتامین C مصنوعی به این محصولات اضافه می شود که روی بسته بندی انها ذکر نمی گردد.

مقداری ویتامین C مصنوعی به این محصولات اضافه می شود که روی بسته بندی انها ذکر نمی گردد در صورتی که میوه این گیاه به صورت تازه مصرف شود دارای مقدار زیادی ویتامین است که مستقیماً جذب بدن می شود. در داخل هر میوه تعدادی بذر وجود دارد که تعداد ان بسته به نوع رز فرق می کند. از این بذرها هم روغن استخراج می شود. روغن مذکور حاوى نوعی از ویتامین A ، است که پیری پوست را به تأخیر می اندازد، باززایی سلول ها کمک می کند و تولید کلاژن و الاستین را افزایش می دهد. این بذرها باید از میوه جدا شود . پرزهای  ريز داخل ميوه گل بتوانند میوه  گل سرخ مانند پشم شیشه برروی پوست تحریکات مکانیکی پوستی ایجاد می کنند کارگرانی که  په طور مداوم در معرض فراوری میوه های گل سرخ هستند، ممکن دچار حساسیت و مشکلات  تنفسی شوند.

خواص درمانی میوه گل سرخ

میوه گل سرخ ادرار اور مسهل است

از ان برا ی کاهش تشنگی،

کاهش  التهاب معده

و خونریزی لثه و نیز به عنوان طعم  دهنده

و تهیه مربا استفاده می شود.

همچنین ببینید

کلم

با کلم شیمی درمانی کنید..!!

با کلم شیمی درمانی کنید..!! هورمون استروژن یکی از عوامل شناخته شدهٔ محرل سرطان پستان” …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *