معماری
خانه / دانستنیهای مفید پزشکی و رژیم غذایی / برای بیماری ام.اس از چه غذاهایی استفاده کنیم؟
درمان ام اس
درمان ام اس

برای بیماری ام.اس از چه غذاهایی استفاده کنیم؟

برای بیماری ام.اس از چه غذاهایی استفاده کنیم؟

۱. کسانی که بیماری ام.اس دارند غذاهایی که حاوی پتاسیم و کلسیم است را بیشتر میل کنند برای مثال در بهار از توت فرنگی هفته ای ۲ روز به عنوان صبحانه، برگ کاسنی یا شاهی آبی همراه غذا به عنوان صبحانه، اسفناج به صورت بورانی یا خام استفاده کنند. در تابستان گیلاس و تمشک به عنوان صبحانه، زردآلو، خربزه، هلو، ۲ ساعت بعد از غذا استفاده کنند. در پاییز و زمستان از بادام، بادام زمینی، فندق، کشمش، گردو به عنوان صبحانه و موزبه عنوان میوه عصرانه، لوبیای سفید، قارچ، ماهی قزل آلا، گوشت گاو، ماهی حلوایی را در برنامه غذایی خود قرار دهند و هر روز یک عدد سیب میل کنند. در زمانی که تره فرنگی وجود دارد سوپ تره فرنگی را دربرنامه غذایی خود قرار دهند.

کسانی که بیماری ام، اس دارند به ویتامین 13 B نياز بیشتری دارنداین ویتامین در سبزی های ریشه دار، کشک و شیر ترش موجود می باشد.

کسانی که بیماری ام.اس دارند جوانه گندم و روغن گندم را دربرنامه غذایی خود قرار دهند.

ام اس سردی بروز کرده در مغز و اعصاب است و باید با گرمی آن را درمان کرد،البته این تعریف ساده به معنی این نیست که طول درمان ام اس مثل یک سرما خوردگی است ولی در طول 4 تا 6 ماه درمان با این روش های ساده پیشرفت های چشمگیری در بیماران مشاهده می شود:
ساده ترین روش های درمان مصرف گرمی ها و به خصوص مواد زیر است:

1- انجیر؛ شبی هفت عدد انجیر خیس خورده دریک لیوان آب که هم آب هم انجیر خورده شود

2- زیتون؛ هفت عدد زیتون صبح ناشتا و هفت عدد زیتون شب دو ساعت بعد از شام (زیتون شور غیر کارخانه ای)

3- چرب کرد مواضعی که دچار ضعف حسی و حرکتی شده اند با روغن زیتون بودار

4- پرهیز از بوهای سرد و بوهای صنعتی به همراه داشتن عطر گل محمدی و استشمام مداوم آن بسیار سودمند است

5- استفاده از ملین ها و هضم کننده ها برای سالم نگه داشتن دستگاه گوارش

6- ،پژوهش های انجام شده در امریکا نشان میدهد که هفته ای یک قاشق مربا خوری زعفران می تواند به درمان بیماری ام اس کمک زیادی کند این، دانشمندان موفق به کشف ماده‌ای در زعفران شده‌اند که در درمان بیماریها، بویژه درمان بیماری ام اس و تصلب شرایین موثر است.ماده درمانگر زعفران که کروسین نام دارد در حفاظت از سلولهای مغزی نقش دارد و مانع آسیب به سلولهای مغزی می‌شود که چربی تولید می کنند.چربی تولیدی در سلولهای مغز، همانند عایق و روکش در اطراف اعصاب مغز عمل می کند. در بیماری ام اس، به دلیل تورم سلولهای مغزی این عایق محافظتی از بین می رود.بر‌ اساس یافته‌های محققان، مصرف زعفران که حاوی کروسین است، می‌تواند تورم و فشار سلولی را که منجر به از بین رفتن عایق و تصلب شرائین در مغز می‌شود را تا حد زیادی در بیماران مبتلا به ام اس را کاهش دهد.نتایج این پژوهش که در نشریه ایمونولوژی امریکا به چاپ رسید، که امیدهای تازه ای را در جهت تولید داروهای جدید برای درمان بیماری ام اس به همراه داشته است.

7-بر اساس مطالعات انجام شده توسط دانشمندان و متخصصان طب سنتی .سلامتی بیماران مبتلا به “ام اس” با گیاه جین سنگ .. قابل کاهش و درمان میباشد.ترکیبات شیمیایی: این گیاه دارای گلوکوزیدهای استروئیدی به نام پاناکیلون، یک ساپونین به نام پاناکسوزید یا پاناکسین، مواد صابونی، یک اسانس روغنی فرار به نام پاناسین و یک هورمون و ویتامین B و ویتامین D، ترکیبات استیلنی، استرول ها و سرانجام یک گلوکوزید به نام جینسینگ می باشد. علاوه بر این جینسنگ سرشار از ویتامین‌های A ، B6 و فلز روی است. که این گیاه در درمان و کاهش بیماری ام اس کمک شایانی میکند..

همچنین ببینید

نمناکی دست ها

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟

چه عواملی باعث نمناکی دست ها می شود؟؟ نمناکی دست ها عرق کردن کف دست …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *